07-08-2006, 17:32
|
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות
|
|
חבר מתאריך: 10.07.02
הודעות: 9,896
|
|
ממה שהותר לפירסום עד כה
הסתיים שלב התסיסה של ענבים (עם הקליפה, כמובן) בטמפרטורה של 25 מעלות במיכלי נירוסטה, והיום החל תהליך העברתם לחביות עץ אלון צרפתי מסוג Seguine Moreau.
בעוד 14 חודשים יושקו בקבוקים חדשים של "תבור מסחה" ביקב תבור.
כל השאר הוא סוד מסחרי שאסור לפרסמו.
ולגבי שמועות היסטריות ברשת - ככה זה במלחמות - גולש אחד שואל שאלה תמימה ואחריו 20 חוכמולוגים בונים תיאוריות קונספירציה...
_____________________________________
|