30-09-2006, 17:15
|
|
|
חבר מתאריך: 13.04.06
|
|
אני מאחד תגובות לJR וללוחם במיל'.
אז אם הטרוניות הן לגבי הגישה השחצנית, אני יכול להבין.
כמו שרשמת (לוחם במיל') זה לחלוטין סובייקטיבי.
היתה כתבה ב-YNET שהראו כתב עובר מסלול אצל מדריך האמרים והמון תגובות שאלו למה צועקים עליו ולמה מתייחסים אליו לא יפה. אז אני לא מצדיק יחס מתעמר סתם, אבל מדריכים יהיו תמיד מדריכים ואם אתה תחשוב לרגע על הטירונות או אימון מתקדם - איך התייחסו אליך אז ?
אני תמיד משתדל לנהוג בכל אדם בכבוד (לא תמיד זה מצליח לי, וזו הזדמנות טובה לבקש סליחה ממי שנפגע ממני בפורום) אך עדיין מכיר בעובדה שייתכן והגישה שלהם פגעה בך.
לגבי פעילות מבצעית, יש פעילות ולא זה המקום לחשוף אותה (מה גם שאני מחוץ למערכת כבר מספר שנים).
לא תמיד כצוות אורגני (למרות שהיו) אבל היתה פעילות.
בזמנו גם לקחו מש"קים בעלי ניסיון והשתדלו גם שיהיו ת"א.
מילה נוספת לגבי המדריכים, ישנם את החבר'ה הצעירים יותר, שמתלהבים כמו כל חייל שנתקלתי בו (בעיקר במילואים) משטויות, אבל יש את החבר'ה הרציניים (JR הזכיר אחד מהם) שעושים עבודה מדהימה.
J-R - אני יכול להבין מאיפה האנטי כלפי היחידה (וזו אכן יחידה, לא "רק" בי"ס) אבל זה עדיין לא אומר שאני צריך לאהוב את זה.
בכלל מלחמות יהודים (ראה את הדיונים על ירוקים וכחולים) לא עושות לנו טוב.
כמו שרשמתי לאמיל (שלקח מאוד אישית את הדיון ההוא) אני חושב שחיה"א הוא חייל מצויין אך עם זאת ייתכן ויש גם בו עשבים שוטים, או כאלה שלא עומדים בסטנדרטים הגבוהים.
אני באמת לא בא לסנגר על השחצנות/פלצנות/וואטאבר שלהם, בעיקר משום שאני לא חושב שצריך לסנגר
דרך אגב, לוחם במיל', דווקא ב707 יש הרבה סיפורים על היחידה שלך...
לסיכום - לא יודע מאיפה זה נובע, אני רק מנסה לעשות את המעט שאני יכול כדי למנוע תחושות לא נעימות.
J-R עכשיו ראיתי את ההודעה האחרונה, ויש לי שתי הערות :
זו לא הפעם הראשונה, ואת הטירון צריך להעלות אדום על אדום על עברות ב"ש.
|