01-01-2005, 12:19
|
|
|
חבר מתאריך: 22.03.03
|
|
קשה לי להחליט מה אתה יותר: טיפש, רשע או שקרן
1. הבאתי לך ציטוט מדבריך שנכתבו אך לפני מספר ימים, ובהם נאמר: "מי שואל אותך אם מה שאנחנו אומרים".
אם אתה לא מייצג אף אחד, מי הם אותם "אנחנו"? אתה והתולעים שלך?
2. את הדיווח העובדתי שהבאת, אודות האדם שהורשע במעשים מגונים בקטינים, סיימת בהערה: "אין פלא. זה החינוך הקיבוצי הקלוקל." ורק אחר-כך התייחסת לעניין נסיונות ההשתקה והטיוח. שארענן את זכרונך הקצר?
ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamta1
רמי בוכניק, חבר קיבוץ בצפון עסק שנים רבות בחינוך וניצל את הערצת החניכים אליו כדי לבצע בחניכיו, שהיו קטינים באותו זמן, מעשים מגונים ומעשי סדום. הנאשם הודה במיוחס לו.
הנה הקישור לידיעה:
http://www.kibbutz.org.il/welcome.h...1230_buhnik.htmואני אומר:
הערה שלי:
אין פלא. זה החינוך הקיבוצי הקלוקל.
מה שמזעזע יותר הוא שבמשך תקופה ארוכה התלוננו הקטינים והמוסדות הקיבוציים האחראיים טייחו והשתיקו את העניין.
|
3. בעניין ה"תעמולה הגבלסית" - אתה יודע היטב שכאן, בפרש, בניגוד למה שמתרחש מחוץ לכתלי האתר, אסור לערוך השוואות בין יהודים לנאצים. לכן, כל אדם, ימני או שמאלני, שיעשה כאן השוואות כאלה יוזהר, ואם יחזור על כך, ייחסם. לכן, אל תזבל לי את השכל על תגובותי או אי תגובותי לדברים שנאמרו מחוץ לפורום. מה גם, שאדם שמצהיר בגאווה שהוא ממשיך לשאת את הטלאי על בגדיו (ומשווה בכך את ממשלת ישראל ואת צה"ל לנאצים) - הוא האחרון שיכול להטיף מוסר לאחרים בענייני זילות השואה.
4. בעניין סעיף 2 שלך, אני מפנה אותך לשאלתו של קופדנוטס, מבלי לפגוע בזכויות, כמובן...
|