22-03-2006, 12:46
|
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
נכון,קראתי גם אותה.
אבל אני מצטער לאכזבך שלא תמיד גנרלים כותבים את האמת,מספיק לעשות עליו חיפוש בגוגל.
הנה למשל קטע
"ר הצדק אברהם בן אברהם פון מנשטיין (דודו של הגנרל הנאצי אריך פון מנשטיין) היה גם סופר סת"ם. בין היתר כתב את מגילת אסתר ונתן אותה במתנה לבני משפחת גוטמן", אני מציע שפשוט תפתח את סטלינגרד ותקרא את זה שם, או כל ספר אחר שכתב היסטוריון מוסמך .
אין להתייחס לאוטוביוגרפיה של מישהו כאמת לאמיתה, האוטוביוגרפיה של גודריאן,נותנת לך את הרושם כאילו שאף אחד בצבא לא ידע על המתרחש בשואה, אין בספרו אף לא פרק אחד שמתייחס לאנטישמיות. והוא כמובן מנפח את העובדה שקרא על היטלר תיגר בדיונים אסטרטגיים ב1944. האמת היא,שהקצינים האנטי היטלראים האמיתיים, הם אלה שהוצאו להורג לאחר קשר יולי. ולא גנרלים,שלא משנה עד כמה גאונים הם היו בתחום הצבאי, לא נקפו אצבע לעצירת הנאצים גם כאשר המפלה נראתה באופק.
בכדי לחזק את דברי אני אתן ציטוט נוסף מסטלינגרד , עמ' 14, המשך לפיסקה הקודמת" הוא פרסם זמן קצר לאחר שנטל את הפיקוד על הארמיה ה11 פקודה בזו הלשון : יש לעקור את השיטה היהודית בולשביקית מן השורש אחת ולתמיד.......... בספר הזיכרונות שפרסם לאחר המלחמה , נצחונות אבודים, הוא נמנע מלהזכיר זאת."
הנה מקור אינטרנטי, ויקפדיה ,ציטוט משם "תחילת מתקפת הקיץ הגרמנית הייתה בחצי האי קרים ע"י הארמיה ה-11 בראשותו של אריך פון מנשטיין(שבעורקיו זרם דם יהודי)." גם כאן אפשר לראות מעין חיפוי , ויקפדיה העיברית מעדיפה שלא לפרט ,שמאנשטיין היה חצי יהודי, ורק אומרת מושג מעורפל, זוהי גם ההתייחסות באופן כללי בארץ. זה לא פוליטיקלי קורקט פשוט, להודות בכך שחצאי יהודים,שלפי חוק השבות יכולים לחיות בארץ שירתו בצבא הגרמני, ורבעים ושמיניות אף ביחידות מסויימות באס.אס.
זה גם מוזר, שלא ניתן למצוא באף מקור ישראלי, אזכרה לכך שפרנקל, אחד מאישי הנ.ק.ב.ד הבולטים,והאדם שהמציא את הגולאגים,הוא יהודי(הוצא להורג במהלך שנות ה30). כמובן שאין התייחסות לגורמי הביטחון הסובייטים שלפני המלחמה(הצ'קה, מאחר מכן ג.פה.ו ולאחר מכן נ.ק.ב.ד) שבהם רוב הקצונה הייתה יהודית, כאשר ניתן להגיד שאירגונים אלה רצחו בטיהורים הגדולים מיליוני בני אדם. ההתעלמות הישראלית מן העובדה,שיהודים הם לא עם שכולו תכלת, מפליאה.
נערך לאחרונה ע"י ^Praetorian^ בתאריך 22-03-2006 בשעה 13:03.
|