09-07-2006, 13:27
|
|
|
חבר מתאריך: 27.02.05
|
|
כבר לא יודעת מה לעשות..
היי אנשים!הרבה מאוד זמן לא כתבתי פה..ומה אני אגיד,התגעגעתי למשפטי החוכמה שלכם.
אז ככה.אני מכירה את הבנאדם הזה כבר פחות או יותר חצי שנה.מהרגע הראשון שהכרנו נדלקתי עליו,או שיותר נכון הוא מצא חן בעיני.הרבה מאוד זמן התלבטתי איך להתחיל איתו והערב הזה סוף כל סוף הגיע ,זו הייתה מסיבה של חברה טובה.והוא היה שם,היה שם המון אלכוהול וחברה שלי שתתה ולמרות הידיעה שאני רוצה אותו היא התנשקה איתו.כיום מהיכרות אני יודעת ובטוחה שהיוזמה הייתה אך ורק בידיו בנושא.
לא סלחתי לה בזמנו על זה,אבל לו כן.יצאנו פעם אחת והוא אמר לי בשלב מסוים שהוא לא נמשך אליי,אבל בהמשך הפגישה הוא ניסה לנשק אותי ולא פעם אחת!!!!חשבתי מה לעזאזאל קורה פה?!
התעצבנתי מזה,ואח"כ גיליתי שהבנאדם רוצה כל דבר שזז.וכל דבר שזז אילו חברות שלי.כעסתי ומחקתי אותו מהחיים שלי.כל פעם שדיברנו או שהוצאתי עליו עצבים או שהייתי ממש צינית.וכמו שכולם יודעים כשאני רוצה אני יכולה להיות מאוד צינית.
אחריי חודשיים הוא פנה אליי שוב,והבטיח ונשבע לי שהוא השתנה ושהוא לא אותו אדם.הסתבר לי שבזמנו הוא שפט אותי בגלל נקודת מבט של אחרים.שהייתה לגמריי לא אובייקטיבית,ואילו אנשים שלא מכירים אותי או שאי פעם דיברו איתי.ושוב הוא הבטיח לי שהוא לא רוצה לשפוט אותי על פי מה שהם אמרו אלא על פי מה שהוא חושב.שמחתי מאוד שהוא השתנה כ"כ.ודיברנו הרבה כשהוא היה חוזר הביתה מהצבא.
יום אחד קרה שקבענו להיפגש,הוא אמר לי שתפוס לו הגב ואני ברוב תמימותי אמרתי שאני בכיף אעשה לו מסאז'.הגענו אליו הביתה והיה ממש נחמד.עשיתי לו מסאז' ואז דבר אחד הוביל לשני והתנשקנו.הוא ליווה אותי הביתה ונפרדנו בנשיקה.יום למחרת הוא שוב אמר לי שהוא לא נמשך אליי והייתי בשוק,אז מה זה היה יום לפניי?!?!כבר התחלתי לשכוח ממנו והבטחתי לעצמי שאני לא אתקרב אליו.הוא חזר הביתה מהבסיס והזמין אותי לידיד משותף שלנו הביתה.כיוון שהשעה הייתה מאוחרת אמרתי שלא ,ובמהלך כל השיחה התנהגתי אליו בקרירות ובצדק!!שבוע אחריי הוא ביקש ממני ששוב ניפגש,אמרתי שאני עסוקה ואז חברה שלי גילתה שהוא הציע לי לצאת ואני סירבתי ובדיוק הוא התקשר אז אמרתי לו שטוב בוא ניפגש.היינו חייבים לקצר את הפגישה הוא הקפיץ אותי הביתה והייתה לנו שיחה אמרתי לו שהיה לי טוב באותו ערב וכרגע אני לא רוצה משו מחייב ושבוא ניצא ונראה מה יהיה.מסתבר שהיה קצר בתקשורת ביננו ,הוא הבין שאני מדברת על יזיזות ואני דיברתי בכלל על משו אחר!בערב שבאתי לדבר איתו,שאני לא רוצה יזיז הוא אמר לי שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה בגלל שמוקדם יותר באותו יום התייעצתי עם חברה מה לעשות.התעצבנתי וקמתי התחלתי ללכת והוא אמר "הנה רואה עכשיו את נעלבת כמו ילדה קטנה,הולכת מפה כמו ילדה קטנה." חשבתי שאני אתפוצץ עליו אבל הלכתי משם.וניסיתי לשכוח.
עבר מאז חודש.והיה לי טוב התחלתי לשכוח אותו.ופתאום ביומולדת שלי הוא הופיע.וחברים שלו התחילו לזבל לי את השכל בכמה שהוא מתחרט וכו'.אבל זה היה הם שאמרו לא הוא!
מאז אני לא יכולה לשכוח.המוח שלי מסרב לשתף פעולה ולשכוח ממנו!
אני לא אוהבת אותו.אין לי שום רגש כלפיו חוץ מגועל.
אני לא יכולה להיות איתו ונראה שאני לא יכולה להיות בלעדיו.אז מה אני עושה?שוכחת וממשיכה הלאה אבל איך?או מתמודדת איתו? משו שאני מאוד לא רוצה לעשות.
שלכם באהבה,
Willow
SMS בקרוב חוזרת....!!!
|