14-04-2007, 19:27
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pilon
אחח...דמגוגיה.
מזכיר לי את שנות ה 80, בכל פעם שבגין או מי מאנשי הימין היה נואם, ישר כותרות העיתונים היו מזדעקות : " דמגוגיה זולה ".
ואמיל מכובדי, יש לך חיישן במחשב המאתר טילי ק"א שהשם חלוץ רשום עליהם, שאתה מזדעק להגן עליו...לא צורם לך ? אפילו לא קצת ? שים לב שמעולם לא התווכחתי איתך בשירשורים האין סופיים על "פלזמות", אבל המחסור בימחים לא מדגדג לך, שנראה לך שאפשר לפזר כך כסף בצה"ל, כשעוד מבחנים רבים לפניו, אולי הקשים ביותר שידענו ? באמת לא צורם לך ?
|
כנראה לא קראת מספיק את התגובות והשירשורים שלי.
מאז ומעולם כאב לי על ההפקרות ההזנחה והמחדל בימ"חים וביחידות המילואים הירוקות, הזנחה רבת שנים של מפקדים ירוקים....את כל הרפש, האשמה והאחריות רבת השנים הנ"ל ספג חייל כחול אחד שהיה ללא ספק אחראי ב100 אחוז אבל בערך אשם באפס אחוז....לכן אני נזעק להגן עליו בעניין ההכפשות (שים לב שבעניין ההתפטרות שלו מעולם לא הגנתי עליו ותמכתי בהחלט בכך שהוא צריך להתפטר, כי האחריות עליו בהגדרת היותו הרמטכ"ל...).
עיון בשירשורים שלי יוכיח לך שאני תומך גדול בחיזוק כוחות היבשה, כולל על חשבון יחידות מיוחדות וחיל האויר....בין זה לבין דמגוגיה לגבי קורס כזה או אחר,הדרך ארוכה...וכתב יפה לפני אישפוז.
האמת שלא התייחסתי ספציפית למקרה זה גם בתגובתי, לא הגנתי על חלוץ במקרה זה ואין לי כוונה לעשות זאת כי לא גיבשתי דעה בעניין ואין לי מספיק פרטים....אין זה אומר שהדמגוגיה לא חוגגת כאן כי היא כן...
רק תאוריה לגבי משפט הסיום שלך, ואני לא נכנס ספציפית למקרה הקורס הנ"ל של חלוץ..אבל, בשביל לנצח את המלחמות הבאות צריך קודם כל אנשים טובים, (אפילו לפני כוונות מאפרובייט...) ואנשים טובים משאירים ע"י הוצאות מהסוג הנ"ל (גם אם זו ספציפית אינה מוצדקת..).
את הכסף שבהשקעה באנשים ותיגמולם רוב האנשים כאן אינם יודעים להעריך, כל צופר שמישהו מקבל היא מייד שחיתות וכל טיסה במסוק היא בזבוז (כמובן שזמן יש בשפע לכולם...כאן בפורום....)
לשאלתך, תעשה חיפוש ותראה כמה הדבר כואב וצורם לי, חיפוש היה מונע את השאלה הדמגוגית שלך.
כל טוב.
אמיל.