במקור נכתב על ידי ^Praetorian^
כל אלה עם היציאות "ג'ובניק מניאק בלה בלה בלה לא מגיע לך בלה בלה" אני אומנם מתגייס לקרבי,אבל דוגרי,מה אכפת לכם מה שהוא ילבש, אפשר לחשוב שזה שאתם רצים עם רובה זה פחות תרומה ממה שהוא עושה(אם לא שמתם לב החייל הוא מחיל המודיעין) , מה שאומר שמה שהוא עושה מונע ממכם קרביים בנשמה שכמוכם גברים שבגברים מלחטוף כדור או להיכנס למארב שבה הקרביים של הערבים יתקעו בכם איזה כדור ישר בין העיניים.
תצאו מהסרט שאתם רמבו והכי קרביים שיש,אני מכיר אנשים חארות ברמות, שכן ביחידות מובחרות, ולעומתם חברים טובים ואחלה אנשים שנמצאים ביחידות כמו מודיעין או תיקשוב ויחידות עורפיות, בסה''כ כולם משרתים באותו צבא!
חוצמזה שרוב מי שפירסם את התגובות המיליטנטיות בנוגע לזה הם בכלל מל''שבים, ולא וותיקי קרבות שעשו אלוהים יודע מה,מארבים בלבנון,פתיחת צירים מה לא. אז לפי הרמה,אני רואה רובכם לא פתחתם ספר הרבה בחיים,אבל שמעו איזה קטע, בלי לוגיסטיקה,ובלי מודיעין,קרבי שווה לתחת, אני יודע שבלי הג'ובניק שנוהג במשאית שמביאה לי את התחמושת ואת האוכל , ובלי הג'ובני' שיושב במשרד עד השעות המאוחרות ומתרגם מערבית לעיברית את מה שאומרים החבר'ה הערבים , אני לא שווה לכלום,אני מת בלי מודיעין, אני מת בלי תחמושת,אני אסבול מעייפות ואחטוף כדור בלי אוכל, למה נראה לכם שיש עורף?, אז תפסיקו עם השטויות,בלי עורף צבא לא מתפקד!
בנוגע לנושא, מחברים שמשרתים במ''צ, רוב הסיכויים שלא ממש יבדקו אותך,אבל כמו שנאמר יש מצב גדול שהמפקד שלך יזרוק הערה, לנסות ולהשיג מאפסנאות.
|