לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-07-2006, 21:25
  pyr0 pyr0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.05
המלצה המלצה ומדריך: איך להטמיע תוכנות ועדכונים למערכת XP בקלות וביעילות!

שלום לכולם שוב!

הפעם אני רוצה לכתוב לכם בעצם מיני מדריך על תוכנה מאוד נוחה
והאתר של היוצר שלה, עם חבילות שמטעימים אותם בהתקנה של מערכת ההפעלה!
אני הייתי צריך להתקין מחדש את המחשב וחיפשתי חבילה עם כל העדכונים שאוכל להכניס את כל הHotfixes לnLite ולהתקין, ואז מצאתי את האתר של Ryan VanderMeulen, או RyanVM.

באתר של RyanVM אפשר להוריד חבילת עדכון לWinXP SP2 שנקראת XP Post SP2 Update Pack והיא כוללת את כל העדכונים הקריטיים ואת רוב האופציונליים (net framework לא נכלל בינתיים, רק בעדכון הבא) ובעזרת התוכנה שלו ניתן להטמיע אותה למערכת בלחיצת כפתור.
בנוסף אפשר גם להטמיע ערכות עדכון (Service Packs) בעזרת התוכנה שלו ללא שימוש בnLite.

אבל הדובדבן שבקצפת...הטמעת תוכנות!
יש באתר מגוון רחב של תוכנות שאפשר בעזרת התוכנה שלו להטמיע למערכת ולאחר ההתקנה שלה הם יהיו מותקנות כבר. יש המון תוכנות באתר שניתן להוריד ובעתיד יהיו כמובן עוד, אם תרשמו לפורום תוכלו לבקש תוכנות מסויימות שאתם רוצים או לבנות תוכנות לבד בעזרת המדריכים שיש בפורום!

אזהרה : אל תעדכנו \ תטמיעו ערכות עדכון על פני מערכת שכבר עודכנה. ז"א, תמיד תשמשו בדיסק התקנה מעודכן לSP2 וזהו, בלי תוכנות מוטעמות, טוויקים וכל השטויות האחרות. קודם כל תטמיעו את התוכנות בעזרת RyanVM's Integrator (יוסבר בהמשך) ולאחר שתסיימו השתמשו בטוויקים של nLite, או השתמשו רק בnLite אבל עדיין זכרו להשתמש בדיסק התקנה נקי, כל פעם מחדש.

אני לא אחראי לשום נזק נפשי שיגרם לכם אם תפרמטו ותנסו להתקין וזה לא יעבוד לכן אני מציע לבדוק את המערכת בעזרת Microsoft Virtual PC או VMware Workstation! אני עשיתי את זה וזה עבד נפלא

האתר שלו: פה.

חבילת עדכון ששמה Post SP2 הכי חדשה: פה. מעודכנת ל28 ליוני

תוכנת ההטעמה ששמה RyanVM Integrator: פה.

חבילת הטמעה לווינדוס מדיה פלייר 10: פה.

חבילת הטעמה שיוצרה ע"י RyanVM שכוללת את התוכנות הנ"ל:

Unlocker,CMDOW,Copy To/Move To Shell Extension, Calculator Plus instead of the noral Windows Calculator, HighMAT CD Writing Wizard, Makecab, OpenType Front Properties Extension,Power Calculator, Remote Desktop Client, SyncToy, TweakUI,UPX, פה.

דף באתר עם כל חבילות ההטעמה שפורסמו באתר שלו ע"י משתמשים: פה. (יש שם עשרות תוכנות ביניהם FF,WinRAR,irfanView,MSN Messenger ועוד)

וכמובן, הבפורום המהולל: פה.

איך משתמשים?

אוקיי, אז יש 2 שיטות. האחת להמשתמש בnLite והאחת להשתמש בRyanVM's Integrator. אישית אני משתמש בnLite אבל תרגמתי את 2 המדריכים שלו באתר והנה הם...(אזהרה! אף פעם על תעדכנו מערכת מעודכנת כבר, זה יכול לגרום לבעיות תאימות. כל פעם שאתם מעדכנים תעדכנו מערכת שאין לה שום HotFixes או תוכנות משולבות אלא רק SP2, לא יותר ולא פחות.)

מדריך איך להתקין עם nLite גרסא RC7 ומעלה

פותחים את nLite ובוחרים את התקייה של הXP.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
הדיסק שנחבר אין לו בכלל ServicePacks ולכן יש להתקין עליו אחת, בלי קשר, בחרו בIntegrate Hotfixes:
לחצו Next ויעלה המסך של הטעמת SP:
הטמיעו אותה ולחצו next ויעלה המסך הבא:
לחצו Insert ובחרו בקבצי הCAB של RyanVM:
ויעלה המסך הבא:
הפלא ופלא, זה נחשב hotfix לכל דבר, רק זכרו שאל תטמיעו (אין שום סיבה לעשות זאת כי זה מטומטם אבל עדיין) קבצי Hotfix שכבר הולכים להיטמע בPost Update Pack של RyanVM. לחצו next וסיימנו!

מדריך איך להתקין עם RyanVM's Integrator

תפעילו את התוכנה ותראו את המסך הבא:
עכשיו, תבחרו את הכונן או התקייה שבו נמצא הדיסק של XP (לא את התיקייה I386!), פשוט תלחצו על (...) שליד המשפט: "Browse To The Location Which Contains The I386 Directory", תבחרו את הכונן ותלחצו Ok:
אתם יכולים לבחור גם את התקייה שבה זה ישמור את הקבצים ששונו, אתם חייבים לעשות זאת אם הקבצים נמצאים על CD אבל אם הם נמצאים בתקייה על המחשב ולא תבחרו תקייה שבה ישמרו הקבצים ששונו, הקבצים ישונו ישר על התקייה שבמחשב. לחצו על (...) שנמצא ליד המשפט Browse For The Destination Directory.
לאחר מכן, תבחרו את קובץ העדכון (Update Pack) שהורדתם מהאתר של RyanVM, ניתן למצוא אותו פה. לחצו על (...) שנמצא ליד המשפט: Choose an Update Pack CAB, יעלה המסך הבא:
תבחרו ולחצו Open.
עכשיו, אם יש או אין, תבחרו את כל התוכנות שאתם רוצים להטמיע (את קבצי הCAB שלהם שהורדתם מהאתר), פשוט לחצו על (...) שליד המשפט Choose Addon Pack CAB ויעלה המסך:
בכדי לבחור כמה, שימו את כולם באותה התקייה ואז תסמנו את כולם או לחצו על כפתור Ctrl לחוץ כל הזמן ולחצו על כל החבילות שאתם רוצים, כשכולן מסומנות לחצו על Open.
יעלה המסך הבא:
עכשיו לחצו על כפתור Integrate וזה ישלב את הכל ביחד!
אני מקווה שזה עזר לכם, לי זה עזר המון, זה ממש פשוט לעשות את זה ועוזר המון! זה ממש עדיף על הWin XP Updated June - Eth0...ואפשר גם להטמיע תוכנות שזה בכלל מצויין, אני הטמעתי את כל התוכנות שרציתי וזה פשוט התקין כמו שצריך. ד"א, יש תוכנות כמו FF, MSN MESSENGER,unlocker וכו', שבודקות אם הגרסא עדכנית ואם הגרסא לא הכי עדכנית הן מעדכנות את הגרסא בהפעלה ראשונה, מה שאומר שלא חייבים לעדכן את הדיסק כל הזמן.

שוב אני מזכיר, להשתמש בדיסק ריק, אם החלטתם להשתמש בintegrator אז תשתמשו בו קודם ורק אז בnLite, אל תנסו לעשות פעמיים עדכוני Hotfix. אני אישית כמו שאמרתי, עובד רק עם nLite, הכי נוח ולדעתי גם הכי טוב

שיהיה לכם בהצלחה!

אני מבקש לא לגנוב את המדריך, מי שרוצה להשתמש בו שפשוט יבקש רשות ואני בטוח שהוא יקבל אותה כל עוד הוא יכתוב שאני כתבתי את המדריך ויודיע לי איפה הוא הולך לפרסם אותו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:44

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר