01-07-2006, 19:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.05.04
|
|
ככה אנחנו נראים
המקום : כביש 65 , היום , שעות אחה"צ
בדרכנו חזרה ממרכז הארץ , אני נוהג בנתיב השמאלי, תוך כדי נסיון לחזור חזרה לנתיב הימני חוצה אותי במהירות מזדה משטרתית שבתוכה נהגת המזדה עם מס משטרתי שעל גגה אור כחול מהבהב,
ברכב ישבו 5 נוסעים כולם על אזרחי ,המזדה נודע לי שייכת לקצין בכיר ממחוז חיפה בדרגת נצ"מ ומה שמסתבר ככול הנראה שאישתו נהגה ברכב ושאר הנוסעים חבריו , הוא עצמו ישב לידה
ואיך נתאר זאת , הנהגת השתוללה על הכביש אם אני הייתי על מעל 110 קמ"ש בחלק הזמן היא הייתה לפחות על 140,
חוצה בין נתיב לנתיב חותכת נהגים אחרים שבוודאי אלו סבורים שמדובר ובצדק ברכב משטרתי שטס על הכביש בתפקיד {אי אפשר להבין זאת אחרת מזווית ראייה של מי שאיננו עובד בחרום והצלה }
כך נמשכה הנסיעה לאורכו של כביש 65 בערך 30 ק"מ
באכה מגידו - הסרגל ,אחד הרמזורים בדרך התחלף לאדום ונוצר מצב שגם אני וגם היא עמדנו מקבילים אחד לשני , חבר שהיה איתי ברכב שגם הוא עוסק בחרום והצלה .. שלף מצלמה וצילם 5 תמונות ברורות של הנוסעים , ובנוסף צולמו עוד כמה תמונות תוך כדי נהיגה { שאת אחת מהם מייד תראו } , בשלב זה הורה לנו אותו קצין לעמוד בצד
ולי היה ברור שהולכת להיות שיחה לא נעימה בנינו ..
בכול אופן את עקרי השיחה נחסוך מהאשכול , הרמה הייתה נמוכה מידיי , הוא התעקש שנשמיד את התמונות , אנחנו סירבנו ,ועמדנו על כך שאנחנו רוצים את פרטיו האישיים ,ולא קיבלנו אותם
לקראת סוף של אותה שיחה , הזדהנו בפניו , איש איש ועיסוקו
אמרנו לו שהוא מופרשות סיכן חיי אדם וזה שהוא לא נהג ברכב שלו זה לא פוטר אותו מלקבל על עצמו אחריות מכיוון שהוא עדיין ישב לצד זוגתו ,והרכב עצמו הוא רכבו מתוקף היותו איש משטרה , באופן כמעט בטוח תאונה יכלה להגרם על ידה { שהיא בכלל איננה שוטרת } בכביש הדמים הזה ,
לכאורה דיברנו ללמפה , דרגתו ככול הנראה מנעה ממנו והיה נגרע מכבודו אם היה משיב לנו כאחד האדם
ברמה האישית , מעריך מאוד את משטרת ישראל , נתקלים אחד בשני כול יום ועובדים ביחד המון , ההכרות שלי איתם מאוד נעימה ולא מעט חברים אישיים שלי משרתים שם ואני כבר לא מדבר על משפחתי הקרובה
ללא שום ספק , התקרית הזאת מעכירה את דעתי ודעת חבריי שהיו איתי , לא חשבנו שככה נראים הדברים ע"י מי שמוגדר "פיקוד בכיר" של המשטרה
בקלות אפשר להתלהם ולהוציא מילים כגון "מושחתים" מהפה , העדפנו שלא ,הסקנו בנינו לבין עצמנו את מה שמתבקש
"איך שלא נסובב את זה, עשבים שוטים נמצאים בכול הגופים ובכול התפקידים וגם מסתבר לנו היום שבכול הדרגות" !
נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 01-07-2006 בשעה 19:10.
|