28-06-2006, 17:44
|
|
|
חבר מתאריך: 20.12.04
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Papa_Sutul שמתחילה ב "יום סיירות,טייס, וסיכויי נפילה בגפים השונים"
שמע אריאל אני אגיד לך מה אני יודע ותגיד לי מה אתה חושב..
א.דיברתי עם מספר אנשים כגון מפקד טייסת, מישהו שנמצא עכשיו בקורס וגם עם אמיל לגבי השאלה הזו וכולם אמרו שמי שמתאים עובר. לך תדע מה זה אומר, אולי פשוט יכול להיות שמי שחזק פיזית [ונמצא בגלל זה בגף מאותרים] הקואורדינציה שלו לא מספיקה בשביל הצ'קים [סתם זרקתי את זה לאויר..], אתה מבין? גם אני חושש מה"יום סיירות", ואני הולך אליו בלב כבד, מה עוד שרמת הרעל גם אצלי ירדה פלאים. אבל שמע אם תלך ותיפול בצ'קים לא עלינו, ולא הלכת ליום סיירות, אתה יוצא קירח משני הצדדים, אז עדיף שתעשה את היום סיירות ותן ההכל ובצ'קים פשוט תשקיע מה שאתה יכול, ומי יודע בעז"ה תעבור אותם.
ב.מי שיש לו גיבוש חובלים הוא לא מאותר, אבל מי שקיבלת חובלים ועשה את הגיבוש חובלים לפני טיס ועבר אותו, ואח"כ עבר גיבוש טיס, יהיה מאותר.
ג.לגבי השבוע ראיונות וקבלת גיבוש ביום סיירות אני לא רואה קשר בין השניים, אם כבר הם יסתכלו בחיוב על זה אם היה לך עוד גיבוש חוץ מטיסוסיימת\עברת אותו.
אופיר.