במקור נכתב על ידי golani_2
אז זהו, שלא.
אמנם לפסול דברים בלי להתבסס על משהו זה מקומם וילדותי (ולמרות זאת, לי יש על מה להתבסס), אבל להביא דברים כביכול מבוססים כשלמעשה הם חסרי שחר זה בעייתי הרבה יותר.
נתחיל מכך שההודעה שלך נראת כמו מסע תעמולה דל תקציב של חירמ"כ, אבל לא נכנס לזוטות, נתמקד בעיקר ויותר חשוב, במה שאפשר להדגים.
אני אומר מה שאני יודע זה שזה נשמע כמו מסע תעמולה זאת זכותך לחשוב כך,יתרה מכך אני חושב שאם לחטיבה היו יחסי ציבור טובים יותר כמות האנשים שהיו רוצים להגיע אליה הייתה גבוהה יותר,סה"כ החטיבה עדיין צעירה ועם הקמת גדס"ר בעתיד כמות האנשים שירצו להגיע לשם תגדל.
-"לש"ב ברמה גבוהה."
אימוני הלש"ב של החטיבה זהים ברמתם לאלו של שאר חטיבות החי"ר, יתרה מזאת, יחידות בעלות הספק גבוהה מתקדמות ברמה ומגיעות לדברים שונים, לצורך העניין, הפלוגה הקודמת שלי סיימה את לו"ז האימונים שלה מוקדם מהצפוי ולכן הכניסו לה תכני לש"ב חדשים במעין סוג של צ'ופר, שבוע לו"ז למשל.
אתה יודע נגיד,אבל אומר לך משהו אחד גדודי ה900 ידועים ברמת לש"ב גבוהה ובהתמקצעות מיוחדת על הגזרה שלהם.
-"גזרות חמות במיוחד."
כמו שאמרתי מקודם, אני אשתדל להיות מבוסס ככל שניתן לכן אתמקד בגדוד אחד-נחשון, עליו יש לי יותר מידע שכן חבר טוב מאוד שלי משרת שם.
הגזרה ה"מקורית" של הגדוד היא בין קלקיליה לטייבה, נכון, לא חסר שם עבודה, כמו בכל מקום באיו"ש, אך היא ללא ספק רחוקה מלהיחשב כגזרה חמה. יתרה מכך, במשך החודשיים האחרונים (אפילו יותר) חלקים גדולים מהגדוד היו בכלל מסופחים לפקמ"ז ירושלים שם הם ביצעו פעילות אבט"שים.
ע"פ מה שאני יודע ויש לי חברים במסייעת של הגדוד (נחשון),הגזרה שלהם היא טול כרם ואני יודע שהם יוצאים למעצרים.
-"הרבה מעצרים."
כאמור, הגזרה היא לא כזאת שמצריכה כמות מעצרים גבוהה וגם אם כן, יש להבדיל בין המעצרים השונים. יש לי חבר שריונר שתופס קו בעיר אריאל, הם מוציאים מעצרים ע"ב יום-יומי כמעט, רק שזה תמיד לא חמוש שנעצר על הכנת בקט"בים או משהו דומה.
א.בקת"ב=בקבוק תבערה,ולא בקבוק טבערה.
ב.גם אם אין הרבה מעצרים,המעצר הוא מעצר של מטרה איכותית ולא של איזה פעיל זוטר.
-"חברים לכל החיים."
זה מן הסתם תלוי באופי של הבנאדם ושל האנשים סביבו ולא פחות במזל ליפול עם אנשים שאתה מתחבר אליהם, החצי-אח שלי שירת בשלישות בתל-השומר, הוא היום בן 29 ועדיין בקשר עם חלק מהאנשים משם, אז האם נכון להקיש מכך שגם "בשירות משמעותי בחיל השלישות הצבאית תרכוש חברים לכל החיים"?
תשמע יש אנשים שאני מכיר משני הצדדים,אלה שהיו בתפקידי תומכ"ל התבאסו רצח מזה שהם לא יכלו להיות קרביים בגלל שכיום אין להם את אותן החוויות או החברים הטובים שנשארו מן השירות.
וחג שמח ושבת שלום!
מספיק לביינתים לדעתי.
|