02-12-2008, 06:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.07.08
|
|
אהממ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי CoPilot שמתחילה ב "איך טייסי קרב עושים את מה שכולם חייבים לעשות?"
אני לא אתחיל לפרט, אבל רק שתדע שבזמן טיסה במטוס קרב הגוף מפריש אדרנלין לגוף (הכמות משתנה בין אדם לאדם, לרוב טייסים ותיקים יותר יתרגשו פחות), ואדרנלין מדכא באחוז ניכר את הרצון להפריש נוזלים ועוד שאר דברים (בקיצור צרכים).
ככה שאני לא בטוח שקיים טייס בפלנטה שיירצה להשתין בזמן טיסה במהירות הקול או לחילופין במהלך דוג פייט, ואגב גם אם הוא יצטרך, אז לא סוף העולם, זה פשוט לא יהיה לו כל-כך נעים (ובטח שלא לצוות טכנאים שינקה את זה אח"כ).
ואגב אם זה ממש מעניין אותך,
טום קלנסי נתן פירוט יפה באחד הספרים שלו (אם אני לא טועה "סערה אדומה עולה") על צלף רוסי ששכב 48 שעות בלי לזוז, ובין היתר הוא גם השתין על עצמו, אני מניח שזה באמת קורה בחלק מהמארבים של היחידות השונות.
"הארץ שלנו איננה רק מדינת ישראל אלא כל מרחב הסהר הפורה. אבות אבותינו אינם רק אברהם יצחק ויעקב אלא כל יושבי ארץ הקדם - הישראלים, הכנענים והפיניקים - כולם שייכים לאומה העברית. אנחנו העברים הננו איפוא צאצאים לאומה העברית הגדולה שהמציאה את האלף בית, שהקימה ציים אדירים ובנתה אימפריה בכל אגן הים התיכון. אנחנו הבאנו את התרבות לאירופה ופילי מצביאנו הגדול חניבעל, איש קרתגו, עברו את האלפים ואיימו למוטט את רומא."
|