לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-05-2006, 16:54
צלמית המשתמש של rafi-8
  rafi-8 rafi-8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי KAHOL שמתחילה ב "[QUOTE=rafi-8]חס וחלילה למה..."

רגע אבל משהו פה לא מובן לי..
נגיד ותשלח פקס לשם וזה יגיע לידיים של איזו פקידה שלא תשים אליו לב.. אתה יודע מה גם אם היא תשים אליו לב מה כבר יכולים לעשות? להעלות לך את הפרופיל לתת לך זימון חוזר? אני לא חושב.. אבל תעשה מה שאתה חושב.. אני גם לא השקעתי בראיון וממש לא השקעתי במבחן ואני מאוד מצטער על זה אבל משלימים עם זה גם אם לא תוכל בגלל הקב"א להגיע לטייס או מודיעין או איזו יחידה שדורשת קבא גבוהה. אז תילך לחי"ר לאיזו יחידה מיוחדת כלשהי או מה שתבחר..עדיין יש אופציות..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-05-2006, 16:56
  KAHOL KAHOL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.05.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "רגע אבל משהו פה לא מובן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rafi-8
רגע אבל משהו פה לא מובן לי..
נגיד ותשלח פקס לשם וזה יגיע לידיים של איזו פקידה שלא תשים אליו לב.. אתה יודע מה גם אם היא תשים אליו לב מה כבר יכולים לעשות? להעלות לך את הפרופיל לתת לך זימון חוזר? אני לא חושב.. אבל תעשה מה שאתה חושב.. אני גם לא השקעתי בראיון וממש לא השקעתי במבחן ואני מאוד מצטער על זה אבל משלימים עם זה גם אם לא תוכל בגלל הקב"א להגיע לטייס או מודיעין או איזו יחידה שדורשת קבא גבוהה. אז תילך לחי"ר לאיזו יחידה מיוחדת כלשהי או מה שתבחר..עדיין יש אופציות..

המטרה של הפקס היא אם הם מתלבטים או עדיין לא בטוחים לגבי אז אולי הפקס כן יעזור להם להחליט ויראו שאני כן בעל רצון לשרת ביחידה מובחרת וכן מתאים וכן עם מוטביציה גבוהה וכו'..
ישן 23-05-2006, 16:50
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי KAHOL שמתחילה ב "פקס לצבא"

ביררת כבר את הקב"א שלך או שאתה סתם משער שבגלל שלא הלך לך טוב אז הקב"א תידפק??
אם אתה עדיין לא יודע את הקב"א שלך אני מציע לך לחכות ולברר אותה לפני שאתה מתחיל לשלוח פקסים...אם אין לך איך לברר אותה תחכה לזימון הקרוב ולפי זה תדע...
אם אתה כבר יודע את הקב"א שלך ואתה לא מרוצה ממנה ואתה החלטת שאתה רוצה ראיון חוזר או מבחנים פסיכוטכניים חוזרים אז אני מציע לך לחשוב על סיבה ממש טובה קודם למה שהם יתנו לך כי לא נותנים לכל אחד שפשוט לא הלך לו טוב והוא רוצה לשפר..זה לא כמו מועד ב למבחן בבצפר...רק סיבה ממש ממש טובה תגרום להם לזמן אותך שוב...
רק תזכור שבכל מקום אתה יכול לתרום ומה לעשות אם כל אחד היה רוצה רק טיס או רק שייטת 13 ועל השאר הוא לא היה מוכן לשמוע לא היה לנו צבא היום...

חוץ מזה שגם עם כל קב"א אתה יכול להתגייס לכל חטיבת חי"ר ולנסות להתקבל ליחטיו"ת שלה לא קשור לקב"א שלך אז זה ממש לא סוף העולם שלא תיהיה בטייס..
קח הכל בקלות!

נוב 07.

ישן 23-05-2006, 16:52
  KAHOL KAHOL אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "ביררת כבר את הקב"א שלך או..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pilot17
ביררת כבר את הקב"א שלך או שאתה סתם משער שבגלל שלא הלך לך טוב אז הקב"א תידפק??
אם אתה עדיין לא יודע את הקב"א שלך אני מציע לך לחכות ולברר אותה לפני שאתה מתחיל לשלוח פקסים...אם אין לך איך לברר אותה תחכה לזימון הקרוב ולפי זה תדע...
אם אתה כבר יודע את הקב"א שלך ואתה לא מרוצה ממנה ואתה החלטת שאתה רוצה ראיון חוזר או מבחנים פסיכוטכניים חוזרים אז אני מציע לך לחשוב על סיבה ממש טובה קודם למה שהם יתנו לך כי לא נותנים לכל אחד שפשוט לא הלך לו טוב והוא רוצה לשפר..זה לא כמו מועד ב למבחן בבצפר...רק סיבה ממש ממש טובה תגרום להם לזמן אותך שוב...
רק תזכור שבכל מקום אתה יכול לתרום ומה לעשות אם כל אחד היה רוצה רק טיס או רק שייטת 13 ועל השאר הוא לא היה מוכן לשמוע לא היה לנו צבא היום...

חוץ מזה שגם עם כל קב"א אתה יכול להתגייס לכל חטיבת חי"ר ולנסות להתקבל ליחטיו"ת שלה לא קשור לקב"א שלך אז זה ממש לא סוף העולם שלא תיהיה בטייס..
קח הכל בקלות!
אחי מאיפה הבאת שאני רוצה טייס?ממש לא ..
דבר שני לא יודע את הקב"א השאלה אם כבר נקבעה לי קב"א..הייתי ביום ראשון בצו ראשון לדעתי יש כבר קב"א ?ואם כן אני באמת יתחיל לעשות בירורים..אם עדיין היא לא נקבעה , אז כן עדיף לשלוח פקס כי אז אולי זה יכול לשנות להם את הכיוון חשיבה..
ישן 23-05-2006, 17:28
  TheWave1110 TheWave1110 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל TheWave1110 שלח הודעה דרך AIM אל TheWave1110
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי KAHOL שמתחילה ב "פקס לצבא"

תגיד לי, מה איתך? תירגע כבר.
קודם כל, הקב"א שלך כבר נקבעה לדעתי.
דבר שני, אתה לא יודע מה הקב"א שלך ואתה כבר רוצה לשלוח מכתב? ואם יש לך קב"א 56, אה? אתה סתם תצא נעל.
שמע, אני מבין שאתה מורעל, ומת ללכת ליחידה מובחרת וכו', וזה אחלה... אבל יש זמן, חכה בסבלנות. קודם תוודא שאין לך קב"א מספיק גבוהה ואז תתחיל להכנס ללחץ (וגם אז אתה לא צריך להלחץ).

אם אתה ממש בלחץ אז תתקשר למדור סיירות ותבדוק אם אתה מתאים ליום סיירות. או יותר טוב להתקשר למדור פסיכוטכני ולראות אם אתה מתאים לצ"א.

נערך לאחרונה ע"י TheWave1110 בתאריך 23-05-2006 בשעה 17:36.
ישן 23-05-2006, 17:35
  KAHOL KAHOL אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי TheWave1110 שמתחילה ב "תגיד לי, מה איתך? תירגע..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי TheWave1110
תגיד לי, מה איתך? תירגע כבר.
קודם כל, הקב"א שלך כבר נקבעה... (שלי לפחות נקבעה באותו יום של הצו ראשון).
דבר שני, אתה לא יודע מה הקב"א שלך ואתה כבר רוצה לשלוח מכתב? ואם יש לך קב"א 56, אה? אתה סתם תצא נעל.
שמע, אני מבין שאתה מורעל, ומת ללכת ליחידה מובחרת וכו', וזה אחלה... אבל יש זמן, חכה בסבלנות. קודם תוודא שאין לך קב"א מספיק גבוהה ואז תתחיל להכנס ללחץ (וגם אז אתה לא צריך להלחץ).

אם אתה ממש בלחץ אז תתקשר למדור סיירות ותבדוק אם אתה מתאים ליום סיירות. או יותר טוב להתקשר למדור פסיכוטכני ולראות אם אתה מתאים לצ"א.

אחי אתה לא צריך להתנפל עלי..אני יהיה רגוע רק אחרי שאני אדע את הקב"א
עד אז אני לא יהיה רגוע וכל הזמן המחשבות יתרוצצו בראש שלי..
ואם אני מתאים ליום סיירות אתה חושב שהם כבר יודעים את זה?שווה לנסות להתקשר שרק ביום ראשון הייתי בצו ראשון?
וצודקים אני באמת יברר קודם את הקב"א..
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:24

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר