20-05-2006, 01:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
צר לי לאכזב אותך...
פאראפסיכולוגיה, קשר עם עב"מים וחייזרים, ריגול על חושי, טלקניזיס להסטת טילים גרעיניים עם שיגורם, אנטנות שגורמות לפארנוייה, פרוייקט מלחמת הכוכבים, לייזרים שמשמידים טילים, כימיקלים ששוברים את הרצון להילחם, ניקוז כל הצ'י (אנרגיות החיים) ולהרוג אדם בנגיעת אצבע... כל אלו היו שמועות שהפיצו המעצמות (ארה"ב, בריה"מ וסין) בימי המלחמה הקרה כחלק מהמילמה הפסיכולוגית. כניסיון לטעון לעליונות אידאולגית / טכנולוגית / צבאית. הייתרון בנושאים האיזוטרים האלו, שככול שהממשלות מכחישות כל קשר לפרוייקטים האלו, כך אנשים מאמינים בהם יותר!!! אז גם האמריקאים וגם הרוסים הכחישו כל תוכנית וסיכלו כל הדלפה לגבי יכולות כאלו בצירוף תמונות! התוצאה שאנשים רבים מידי מתייחסים לזה כאל עובדה.
נזכרתי, שימוש בשמועות על נשק המושלם או "החייל-על", כמו קרני מוות, צלחות מעופפות, פצצות אטום, חיילים-קופים, מטוסים רקטיים, פלדה בלתי חדירה, תוכנית פילידלפיה (שיגור משחתת ועיקום חלל-זמן) ודברים כאלו, הסתובבו עוד בימי מלה"ע II, ולאותה תכלית של מלחמה פסיכולוגית, לכתוש את מוראל האויב ולהגניב תיקווה לחיילים הנלחמים. ייתכן והיו דברים דומים גם קודם, במלה"ע I, בזה הרגע אני לא זוכר.
יש גם את האנקדוטה המפורסמת על רייגן שהעסיק אסטרולוגית צמודה. האם היה זה בגלל שרייגן האמין באסטרולוגיה או שהוא סמך על כך שאחרים מאמינים בזה? אף אחד לא יודע, למרות שרייגן היה מהוליווד... והחבר'ה האלה מסוגלים להאמין בכל דבר באותו הזמן...
לדעתי, הנושא של מלחמה פסיכולוגית הוא מאוד חשוב. אם למשל, יוכח כי האויב פוחד מקבלה או שחור, אזי הייתי מעסיק יועצי קבלה ושחור מאוד קרוב אליי ומכחיש כל קשר אליהם או אל יכולתיהם. ייתכן וזה היה מחליש את ארגוני הטרור יותר מהרבה כלי נשק אחרים שלנו.
נכון להיום, צה"ל מאוד מזלזל בנושא של מלחמה פסיכולוגית. היא קיימת רק בשוליים של השוליים של הפעילות שלנו, בזמן שהיא הייתה אמורה לקחת חלק מאוד מרכזי בעייני.
נערך לאחרונה ע"י Gilgamesh בתאריך 20-05-2006 בשעה 01:39.
|