12-05-2006, 12:34
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.06
|
|
פףף נחמד
חחח למרות שנראה לי שהאשכול קצת ישן, הגיע הזמן להחזיר אותו קצת לחיים, מה קרה קצת צחוקים.
אז ככה:
- תמיד יש את ההוא באוטובוס בדרך לגיבוש שמזיין לך תמוח "אחי אני חם על הגיבוש הזה" והוא תמיד לא עובר.
- תמיד יהיה את ההוא שיודע מה הולך להיות, כי "אח של חבר שלו לוחם פה" , ומה שהוא אומר ההכל ההפך וכולם שונאים אותו כי שמו משהו בכתפיים כי חשבו שיש אלונקות , ועכשיו לך תחביא את זה.
- אפילו אם העוקב מים יהיה של מי עדן , למים יהיה טעם של פעם.
- המדים בחיים לא נוחים.
- יש את הממורמרים בכל גיבוש שאומרים "אני מניאק אם המפקד החרא הזה רץ ככה בגיבוש, בטח הוא מצייר בפנקס במקום לכתוב משהו באמת."
- שבאות המד"סיות להעביר בר אור או משהו, כולם נהיים סוסים "וואלה בשבילה אני רץ את זה ב3 דקות"
- למרות שישנים על אדמה ואבנים בתוך שק שינה סוג ג', זה נראה לך הדבר הכי כיף בעולם לעת עתה.
- כשמאירים באמצע הלילה לאיזה מסע, אתה בטוח שזה חלום עד שאתה שם תד"ל על הגב.
- הגב ואתה ברוגז עד סוף הגיבוש.
- תמיד יהיה איתך את המכוער הזה בצוות שאם מגיעים ונשארו 10 שניות לנוח , "קיצור זמנים המפקד" למה!?! מניאק!.
- פירות יבשים זה לא כל כך רע בזמן האוכל, וזה אפילו בא טוב עם לוף וחלווה.
- תמיד בשמירות חייבים להשתין ואיך שאתה בא ללכת , יש הקפצה.
- בסוף הגיבוש הכל נראה לך וורד ואתה מרגיש כאילו רמבו זה פראייר לעומתך.
- תמיד מנפחים את מה שהיה בגיבוש שחוזרים לבית הספר "כן אחי אתה לא מאמין, שק 50 קילו על הגב , 120 שכיבות שמיכה, מסע של 40 קילומטר.." , כי אתה יודע שהוא לא יהיה שם ואין לו את מי לשאול.
- אחריי 5 פעמים שעשיתם "עוקב 35 שניות זוז" בפעם השישית אתה בטוח שהמפקד יגיד "סתםם חחח צוחק איתכם תנוחו" , אבל הוא לא אומר...ואתה עדיין מחכה שיגיד.
אללה חברה תוסיפו קצת נעשה שמח.
|