13-05-2006, 15:44
|
|
|
חבר מתאריך: 03.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי boozi
לשאלתך הראשונה: פשוט רושמים את הסדר הגעה שלך , כלומר אם אתה מס' 3(כמו שאני הייתי) והגעת מקום 7 אז יירשמו שהגעת במקום 7.
ולפי מה שהבנתי פה מהפורום ובכלל מהאנשים שעברו לא מעט גיבושים ,המקום הוא לא הדבר היחידי שקובע ,הם יותר בקטע של לייאש אותך ולראות שהאיתנות שלך היא זו שבסוף תנצח ואתה כן תמשיך את הגיבוש למרות כל הקושי.אבל נגיד היו קטעים שהמפקד אומר לך "אנחנו לוקחים רק את ה4 הכי טובים" - זה מן משפט שמנסה לשבור אותך מנטלית או לחילופין מנסה להשפיע עליך להיות בין ה4 הראשונים כל הזמן ולתת את הכל ממך.
לשאלתך השניה:את הריצות האלה אתה מבצע בין 60-70 פעמים אם לא יותר.....כי תחשוב אתה עושה את זה במשך שעה+(בצוות שלי זה היה שעה ורבע-וחצי) וזמן ההגעה שהוא מקציב לך הוא 30 שניות וכל הצוות ביחד עושה את זה בערך ב35-40 שניות.
לשאלתך השלישית:רק מי שפורש באמצע לא ממשיך בגיבוש ,חוץ מאלה שהעיפו אותם כבר ביום הראשון לאחר שהם עשו את הבראור והתוצאה שלהםלא הייתהמספקת.
לשאלתך הרביעית: השק שוקל בין 20-25 ק"ג.
|
לא יודע אם זה 60-70 זה נראה לי פחות, גם כל פעם שמגיעים לנקודה, אז מחכים שכולם יגיעו ואז הוא אומר את אותו הדבר מעצבן משהו בסגנון "יש לכם 30 שניות להגיע לשם ולחזור" "רק שלושת הראשונים מתקבלים, זו תחרות אינדבידואלית"
אצלנו גם היה אחרי השקים הראשונים עוד שקים אבל כבר מתרגלים, הם יותר קלים (לא במשקל, המשימה עצמה) ופחות ארוכים..
תיזהרו לא להפיל את השק הם רושמים הכל. עד שהורדנו את השק אחרי דיי הרבה זמן, הוא אומר להסתדר במעגל סביבו וכל אחד זז שמאלה, ככה שכל אחד מקבל את השק שזה משמאלו ואז אותו הדבר, אז אל תחשוב שזה נגמר פה, אבל אל תתאיישו לא נשאר עוד הרבה !
|