בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "הו הא... זה כבר יקח הרבה זמן..."
חיפוש תחת Bomb run/Carpet Bomb
מעבר לזה, יש סרטון תדמית די מוכר של ה-B-1B כשברקע מתנגן השיר Drowning Pool - Bodies
סרטון של כ-3 דקות שמראה בדיוק מה שאתה מחפש. שווה לחפש בתוכנת שיתוף המידע החביבה עליך.
אתה יכול להוריד בתוכנת שיתוף את הסרט "twelve o'clock high" : http://www.imdb.com/title/tt0041996/
מדובר בסרט עלילתי מ 1949 על טייסת מפציצים במלחמת העולם השניה, שנעשה בשיתוף חיל האויר האמריקאי ומכיל עשרות קטעים אותנטים מזמן המלחמה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "האם יש למי מכם קישורים לסרטונים/תמונות של הפצצות מן האויר?..."
אומנם אני לא נותן לך משהו קונקרטי אבל מתישהו נקלתי בסרטון מזעזע מתקופת מלחמת העולם ה-2 שבו הפצצות של אחד המפציצים פוגעות במפציץ שטס מתחתיו בלהק ומורידות לו את כל הכנף...נורא.
אז ככה: תשכחו מזה! חד וחלק! היתה לי כוונה להעלות כמה סרטים נבחרים לשרת של פרש - כרגע הדבר היחיד שאני מעלה הוא השורה הבאה "חפשו אותי!".
לגולשים שפנו בצורה מכובדת - איתכם הסליחה, תלונות תפנו לאלו שדפקו אתכם