אני מתגייס עוד 5 ימים ויש לי שאלה בקשר לאיזה חולצות אני צריך להביא איתי אמרו לי לקנות בערך 10 לבנות ולהביא איתי 9 זוגות גרביים בצבע אפור אני עושה טירונות 02 אז איזה צבע כדאי לי לקחת וגם איזה דברים נוספים מומלץ לקחת איתי קראתי מדריכים אחרים אבל אין פה אחד לג'ובניקים ככה שאם מישהו ימליץ זה יעזור תודה רבה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "שאלה לגבי צבע חולצות וגרביים וציוד לטירונות 02"
מה קורה אם משאירים אותי לשבועיים אז צריך להביא בגדים להרבה זמן וגם יש לי חבר שהיה להם כוננות בבסיס הטירונות בגלל חדירת מחבל והם סגרו 3 שבועות והם כיבסו ביד וכו' לא ממש נעים ככה שאתה בטוח לגבי זה שלא לקנות חולצות וגרביים?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShadowMaster שמתחילה ב "שאלה לגבי צבע חולצות וגרביים וציוד לטירונות 02"
אז ככה:
אתה מקבל 3 ירוקות בבקום תקח אותן ותביא מהבית עוד 4-5 לבנות\ירוקות אם יש לך בבית
גרביים תביא לא מזיק- לא חובה אפור - לבן גם הולך... מאחר ואתה 02 לא שמים על זה ממש...
תחתונים גם תביא לא מזיק..
אל תביא מגבת מקבלים...
תביא מנעולים לקידבג שיהיה לך בבסיס וכמובן גם לתיקים שאתה הולך איתם
סתם שתדע רק ב"מסע" ובמטווחים - שהם מצבים שיוצאים ל"שטח" בטירונות אתה מחוייב ללבוש חולצות ירוקות-זית יענו להסוואה וכאשר אתה על א' - חובה לבן....
הקיצר תלך ככה מצוייד תגיע לבסיס תבין הכל..... תדע מה להביא.. אף אחד לא ישאיר אותך שבת אם רק התגייסת... רוב הסיכויים שתצא שו"ש בטירונות...