לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-04-2006, 13:57
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
לפחות ציניות אתה יודע לזהות, מה שאי אפשר לומר על הקליטה שלך לבג"צ.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Sycofat שמתחילה ב "אני מבין שזה היה..."

רוצה כמה דוגמאות שעלו בראשי ?...
וכמובן שיש אלפי מקרים שבג"צ טיפל בהם כיאה לבג"צ...
  • החלטה לשינוי גדר ההפרדה. עצירת הבנייה בעקבות עתירות של שמאלנים וערבים
    ובמקום מניעת פיגועים, אילו הגדר הייתה משלמת כבר, בג"צ מעקב אותה והפיגועים
    האחרונים שיצאו מהגדה, קרו כי לא הייתה גדר באיזור הנ"ל - רק ר-ב-ע מכלל הגדר בנוי;
    אתה מחפש אשמים ? נתתי לך.

• דחיית עתירתם של אנשי עמונה להרס בתיהם - אנשי עמונה ביקשו כשבוע של דחייה,
    כמדומני, כדי להגיע להסכמה - בג"צ מנע זאת ואת הנזק כולנו יודעים (שאגב, מבחינת
    פצועים ונפגעים, היה גדול יותר מ-כ-ל ההתנתקות מעזה - ופה פונו רק 9[!] מבנים נטושים).

• בג"צ דחה את עתירתם של מספר אנשי מילואים שיצאו נגד עמותת "אומץ לסרב" ודרשו
    לפרקה (אתה רוצה לנחש מה מטרת העמותה או שהשם נותן לך את התשובה ?...)

• איך אפשר שלא להזכיר את החלטת בג"ץ נגד "נוהל שכן". בעצם, ביה"מ העליון קבע שחיי
    חייליו פחות חשובים מחיי האוייב - ביטול נוהל שכן כדי לא לסכן חיי פלסטינים, שאגב תומכים
    במחבלים אקטיבית ופאסיבית באופן מלא, בזמן מלחמה ותוך כדי סיכון חיילי צה"ל זה ש-י-א
    השמאלניות.

• וכמובן לקינוח, אישור הקרנת הסרט ג'נין ג'נין, שמכפיש, משקר, מסלף ומעוות את המציאות.
    הסרט, שלידיעתך טען שהיה טבח בפלסטינים בזמן מבצע "חומת מגן" בשנת 2002. זאת לא
    נאורות או אובייקטיביות, זאת צביעות שמאלנית גרידא - בשום מדינה ב-ע-ו-ל-ם, גם הדמוקרטית
    ביותר עלי אדמות, לא היו מאשרים הקרנת פרופוגנדה זולה ושקרית שכזאת, שבאה להכפיש
    את אותה מדינה וגרמה לנזק תדמיתי עצום (גם אם ישראל הוכיחה אחר-כך שזאת הייתה בדייה
    אחת גדולה...) - הנזק כבר נ-ע-ש-ה.
אמת; בג"צ לא שמאלני, הוא סתם אוהב ערבים או פשוט חזק בקטע של העדפה מתקנת...

בקשר לדניאל פינר, לא אתה ולא אני יודעים מה בדיוק היה שם במואסי - אני מניח שאם היית
שם, לא היית כותב בהתלהבות על המקרה - מדובר בקטטה שפרצה בין קבוצת מתנחלים
וערבים, ואותו מתנחל ירה ברגלי הערבי - אילו רצה להורגו, לא היה מכוון לרגליים.

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 28-04-2006 בשעה 14:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-04-2006, 18:57
  Sycofat Sycofat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "לפחות ציניות אתה יודע לזהות, מה שאי אפשר לומר על הקליטה שלך לבג"צ."

כמה קל לך לקבל את עמדת ההגנה, שכביכול הירי היה מתוך הגנה. ובכן תזכור שזה רק טיעון של הסנגור. זו לא עובדה שנקבעה ע"י השופטת. פינר הורשע בין היתר בהחזקת אקדח מחוץ לטריטוריה בה היה מורשה להחזיק אותו. ערבי שהיה מורשע בהחזקת אמל"ח, היה חוטף הרבה יותר.

בקשר לבג"ץ על כל תיק שמסתיים בהחלטה שמאלנית יש גם תיק שבג"ץ מטפל בו כיאה לליברמן.

בקשר למקרים שהעלת:
*כאשר בונים את הגדר באמצע כפר פלסטיני, על כל מחבל שהיא תעצור היא תיצור 4. הפיגועים האחרונים שיצאו מהגדה קרו בגלל הכיבוש. לא נתת לי את האשמים הנכונים-לדעתי הם שוכנים דווקא בכנסת ובמטכ"ל.

*לחשוב שבעמונה היו מגיעים לאיזו שהיא הסכמה זו תמימות.

*ביטול תנועה שכזאת הוא צעד מיליטנטי, אשר בעצם תואם לתפיסה של החברה שלנו, לדכא את כל מה שלא חלק מהקו הכללי. תנועת הסירוב הזאת היא המצפון של כולנו. אין פלא שבג"ץ דחה את העתירה. כל אדם שפוי היה דוחה אותה.

*נוהל שכן הוא נוהל מאוד שנוי במחלוקת, הדמגוגיה שלך לא עובדת פה. זה לקחת פלסטיני אזרח, ולסכן אותו. אני מתפלא שזה לעולם לא גרם לך לחשוב על מוסריות הפעולה הזאת. עזוב שמאל/ימין/פיגועים/כיבוש. האם זה מוסרי לסכן ככה תושב חף מפשע למען תפיסת מבוקש זה או אחר של הצבא המוסרי שלנו? זה מקובל עליך?

*ג'נין ג'נין הוא סרט תעמולה ממש כפי שהודעות דובר צה"ל הן תעמולה, שניהם שקריים לעתים, ולעתים גם דוברי אמת. רוצה לבטל כל מה שתעמולה? תבטל את דובר צה"ל, התקשורת ואת מערכת החינוך.
ישן 29-04-2006, 02:49

נו, אז התגלה דנרוס חדש - ברכותיי...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Sycofat שמתחילה ב "[font=Verdana]כמה קל לך לקבל..."

אתה ברברן לא קטן - השנתיים שניתנו לו התאימו את המקרה - הוא הותקף והגיב, הנשק שניתן
לאותו פינר הוא נשק צה"לי שניתן למתנחלים כשהם בשטחים (איזורים מוכי סיכון). הנשק הוא
להגנה עצמית באיזורים המסוכנים ועד כמה שידוע לכל אדם עם מעט בינה בראשו - עזה זהו
מקום מצויין לשאת נשק כזה.

אגב, ערבי לא היה אמור להחזיק שום אמל"ח - אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל שיוויון לא
אמור להיות פה. האויב לא אמור לקבל נשק, וכן - גם הפלסטינים תושבי ישראל הם חלק מהמערכה.
נקודת המבט שלך היא פרו-פלסטינית מובהקת, לכן אתה מראש כבר מחפש אשמים בצד הלא נכון.

כאשר בונים גדר באמצע כפר פלסטיני ומונעים ממחבלים לצאת מאותו כבר שמעבר, עושים מה
שצריך לעשות - הגדר הינה פעולה חד-צדדית ישראלית ואין שום סיבה להתחשב בצד השני,
שמפגע בי. הצביעות שלך היא גרוטסקית, כאשר אתה שם בסדר העדיפויות את איכות חייהם
של הפלסטינים מאשר חיי אזרחי ישראל.

הגדר לא תיצור שום 4 מחבלים - הגדר תמנע את כניסתם של כמויות אדירות של מתנדבים שכבר
מוכנים להתפוצץ. אמנם השכחת ממוחך שחמא"ס בשלטון עכשיו, ואתה יכול להפסיק את זבולי השכל
השמאלניים שהוא נבחר בעקבות מחאה נגד שחיתות אש"פ. הוא נבחר כי רוב העם הפלסטיני תומך
טרור, פאסיבית ואקטיבית ורוצה את חמא"ס בשלטון. מכאן, לא משנה איזו גדר תבנה - לא יהיו ארבעה
מחבלים, יש כבר הרבה יותר, עם או בלי קשר לגדר. חוץ מזה, אתה יכול הפסיק להיתמם, או שאתה
נגד גדר בכלל (ולתת למחבלים לעבור חופשי ולרצח בנו) או שאתה בעד השמת הגדר על מה שמכונים
קוי 67' (כשבמקרה הזה, אתה מוכן להשאיר מעבר לקו הירוק המדובר עשרות אלפי מתנחלים שישארו
לחסדי האויב (המוסרי ביותר, אני חייב לציין...)) - משמע, אתה שם אצבע משולשת כל-כך גדולה על
יהודים אבל כשזה נוגע לערבים, אתה עומד דום (תקן אותי אם אני צודק)

אגב, אפרופו אשמים פה. אתה וחברייך השמאלנים והערבים הם האשמים הגדולים ביותר, שכן,
אנשים מעוותים ובוגדניים, עותרים לבג"ץ כדי לעקב את בניית הגדר ובעקבות זה, ישראלים נרצחו
כבר בפיגועים וככל הנראה יירצחו בעתיד.

תחשוב מה שאתה רוצה - ביקשו שבוע, יכלו לתת את השבוע הזה ולהגיע עם קציני המשטרה
להסדר. שמעתי וראיתי את אפי איתם שטען שהוא וראשי המתנחלים ביקשו עוד כמה ימים להגיע
להסדר כלשהו עם המשטרה, אבל כידוע לך, לא ניתנו כמה ימים ואני מנחש שצהלת למראות
הסוסים הרוכבים על המתנחלים.

אין לך ולא מושג מהו צעד מיליטנטי. מדובר בתנועה בלתי חוקית שעצם קיומה זו בושה לדמוקרטיה.
ככל הנראה אתה לא חזק בדמוקרטיה ואזרחות, שכן, היית יודע שסרבנות זוהי עבריינות פלילית.
הסתה לסרבנות ולמרידה זו עבירה על החוק. כל סרבנות, גם אם פוליטית (במקרה שלנו - וזאת
הגרועה ביותר) וגם מטעמי מצפון (פאציפיזם), הינה עבריינות פלילית ונוגדת את הדמוקרטיה.
אפרופו שפיות - אדם שפוי לא היה תומך באויב והיה חושב ראשית כל על טובת עמו שלו - משום
מה, אתה מתעלם לחלוטין מהעובדה שישראל מתעסקת עם חיות אדם שמבצעים פשעי מלחמה.

נוהל שכן; מוסרי בעליל לשים בראש החשיבות את חיי חיילי - אתה מוכן לסכן אותם כדי שהאויב
שלך לא יסתכן. אזרח תמים זה רק בראשך - אלו אזרחים שמסייעים, אם בהסתרת מחבלים, אם
בתמיכה במעשיהם, אם בגיבויהם, אם באישור לירות משטחיהם וכו' (אגב, מחקרים פנימיים של
צה"ל מראים שמהאיזורים שהופגזו ע"י צה"ל באופן מאסיבי - הופסק הירי - משמע, האזרחים
"התמימים" שלך, החליטו שנמאס להם מהפגזות אז לא נתנו למחבלים האקטיבים לירות משטחיהם) ...

אכן, דו"צ הינו שווה ערך לסרט ג'נין ג'נין - אתה פשוט רווי שנאה. אני מניח שאתה מאמין לרשתות
הערביות יותר מאשר לרשתות הישראליות - ככל הנראה אתה מקרה די אבוד לכן אני אפילו לא אנסה
להסביר לך מדוע ההשוואה מגוחכת. אני מציע לך ללכת להתרווח ולקרוא איזה מאמר שנאה של
גדעון לוי, רק שלא תקבל אורגזמה מקריאה על פשעי הכיבוש הנוראי...

ישן 29-04-2006, 11:32
  Sycofat Sycofat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "נו, אז התגלה דנרוס חדש - ברכותיי..."

הוא לא הותקף, הוא בא במטרה לתקוף. בכל מקרה מלבד התיק של פינר סמוך נא עליי שיש עשרות תיקים בהם נעשה עוול לבני המיעוטין שלנו.

כאשר בונים גדר הפרדה באופן חד צדדי מבלי להתחשב בצד השני, אל תצפה שהצד השני יתחשב בנו. אל תצפה שכאשר אתה בונה גדר הפרדה בתוך כפר פלסטיני, תוך דריכה על כל זכות שיש להם לחיות בלי קיר מול העיניים. תוך התחשבות יתר במתנחלים שסופם גם ככה להתפנות במוקדם או במאוחר. לחשוב שנבנה גדר הפרדה עמוק תוך שטחם ושזה לא יתפוצץ לנו בפנים, זו בהחלט תמימות, או הכחשה.

העם הפלסטיני לא עשוי מקשה אחת. העם הפלסטיני, תתפלא, רוצה ולא רוצה שלום ממש כמו העם הישראלי. אכן חלק מניצחון החמאס הוא הטרור שלהם. וזו בהחלט אשמת ישראל, אשר הוכיחה שהיא מבינה רק כוח, ומתכופפת מול טרור, ופרוש לא מקשיבה לנסיונות הידברות (ע"ע נסיון ההידברות של סדאת ב71, אשר לא צלח, ונסיון ההידברות של 76, לאחר המלחמה, אשדר צלח באופן מפליא).

אני לא נגד גדר. אמנם הייתי מעדיף פתרון כולל אשר יאפשר לשתי המדינות לחיות יחדיו בלי גדירות, אך כיוון שזה בלתי אפשרי עם שלטון כזה שאזרחים כמוך בוחרים אותו, אני אסתפק ברע במיעוטו-גדר על הקו הירוק. בקשר למתנחלים, ובכן הם אזרחים ממש כמוני וכמוך, יואילו נו בטובם לנייד את האידיאולוגיה שלהם לנגב ולגליל הלא מפותחים. בקשר להעדפות שלי, אני מציע לך לא להכניס לי אותיות למקלדת., אני לא מעדיף אף עם, בניגוד אליך.

אני לא צוהל למראה אלימות (שוב בניגוד אליך, אני מנחש שהאלימות של צה"ל בשטחים ערבה מאוד לעיניך). למעשה אני שולל אלימות מכל וכל. גם ישראלית וגם פלסטינית (מי היה מאמין). אני מציע לכולנו לשלול כל סוג של אלימות, במקום לתרץ את האלימות הישראלית באלימות הפלסטינית, או יותר גרוע להצדיק רק אלימות ישראלית ולא פלסטינית. קצת צבוע, אתה לא חושב?

הסבר נא לי ידידי, איך סרבנות ופציפיזם נוגדים את הדמוקרטיה? הרי כל דבר שתגיד שהוא נוגד את הדמוקרטיה, בעצם יבטל את הדמוקרטיה כולה. עכשיו אתה תבטל את הפציפיסטים כי הם לא חושבים כמוך, לאחר מכן תבטל את התנועות הערביות כי הן נגד הדמוקרטיה, חד"ש גם מייד על הכוונת, שלא לדבר על מרץ בעתיד. אני מציע לך לפתוח את הראש, ולקבל את העובדה שישנן תנועות החורגות מהקונצנזוס.

אתה שוב מתבלבל ואומר שאני תומך כביכול בפלסטינים. זה ממש לא נכון. אני לא בעד פלסטינים ואני לא בעד ישראלים. אני בעד שלום. כל אחד היצדיק באופן עיוור את הצד שלו, יפספס בעצם כל פתרון לסכסוך. כי כאשר אתה אומר ש "הם התחילו" ו"הם טרוריסטים" ולכן "ניכנס בהם", אתה בעצם מנסה להוכיח שיש לך יותר גדול, ושהמילה שלך תיהיה אחרונה. ובכן אם אתה משחק במשחק הזה תצפה להפסיד, או לחטוף הרבה בדרך.

ראיית העולם שלך, כאילו כל הפלסטינים הם משת"פים לטרור, מזכירה במשהו את הראייה של הקיצונים אצלם-יש לפגוע בכל אזרח, כי מי שאינו חייל הוא אבא של, או יהפוך לחייל בעצמו בעתיד. יואיל נא ידידי לציין את ההבדלים בין הגישות, כי לי הן די מזכירות אחת את השניה.

לא צריך להקשיב לאף רשת טלוויזיה כדי לדעת שהכיבוש הוא לא מוסרי בעליל. לא ערוץ 2 ולא רשות ערביות לא יצליחו להעביר באופן מדוייק את הפגיעה בפלסטינים (כמו גם הפגיעה בישראלים). אני מציע שפחות נתעסק בכל הגורמים השוטפים אותנו בתעמולה, לטובתנו או לרעתינו, ונתחיל לחשוב, שאולי, הצבא שלנו הוא לא כזה מוסרי, שאולי בכלל להגיד שצבא הוא מוסרי זה לא נכון בעליל, כי גוף שתפקידו להרוג הוא גוף לא מוסרי בפרוש.
ישן 29-04-2006, 20:06

מצטער, אני די חשדן - לא סומך במהרה...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Sycofat שמתחילה ב "הוא לא הותקף, הוא בא במטרה..."

אנשי תפוח הלכו למואסי וכידוע לך התבצרו באותו מלון. אין לך שום הוכחה לכך שהם אלו
שהתחילו את הקטטה ולא הצד השני - המקרה הזה לא מייצג מאום. זה שאתה אוטומטית
תפסת עמדה, לא בהכרח אומר שתפסת את הצד הנכון...

כאשר יוצאים לצעד חד-צדדי, כמו היציאה מעזה, זה מאחר ולא הייתה יכולת להגיע להסכם
או כאשר לא היה בצד השני את הכוח המתאים שעימו ניתן לנהל מו"מ. ישראל, בתור הכוח
העליון בפולמוס, לא צריכה לקחת בחשבון את הפלסטינים אלא לדאוג לאינטרסים שלה גרידא.
זה שאתה רוצה בטובתם של הפלסטינים זה לא אומר שהמציאות כזאת - במציאות, ישראל
דואגת לישראל והפלסטינים (ואתה) דואגים לפלסטינים.

שוב אתה מתעלם מהעובדה שיש אלפי מתנחלים מעבר לקוי 67' ובכל זאת, לך יותר חשוב
שלפלסטיני (שאגב, בטח סייע מתישהו בחייו לטרור נגד ישראל) לא תהיה גדר בפרצוף. על
אותו בסיס, אני לא רוצה שום קשר עם חיות אדם מטונפות שמפוצצות טף על ימין ועל שמאל,
ללא שום מוסריות אלא עפ"י ההיגיון של "אללה וואכבר ויהי מה".

הכחשה מה היא ? - הכחשה היא כשאדם מאמין שהפלסטינים אינם מקור הבעיה וכל הזמן,
למרות מעשיהם בשטח ובמציאות, מתרץ את זה ומבין את התנהגותם. "זה הכיבוש", "זאת
הגדר" - אם תשים לב לזה, גם לפני הכיבוש היה טרור נגד יהודים, אם תשים לב, גדר ההפרדה
היא תוצר נלווה של הטרור הפלסטיני, אם תשים לב, יצאת מעזה ואין שם כלל כיבוש - הקסאמים
נופלים על ישראל עדיין כמו ממטרים מדי יום...אתה יכול להפסיק את הדמגוגיה בגרוש הזאת - היא
מזמן כבר נשחקה.

אתה נותן דוגמא אחת, שכלל לא שוות ערך למקרה שלנו - הפלסטינים קיבלו גם כן ב-2000 הצעה
נדיבה ביותר מברק, ומי שהכשיל את המהלך היה ערפאת. מצרים איננה הפלסטינים - מצרים היא
מדינה רצינית, גדולה, חזקה ובוגרת - היא הבינה שישראל היא עובדה מוגמרת, מה שהפלסטינים
עדיין לא ממש הפנימו (ע"ע אמנת חמא"ס ואי הכרתו בישראל - מגוחך שבהם אתה תומך...). אגב,
אם אשמתנו שנכנענו לטרור אז בעצם יש בך קונפליקט פנימי או שאתה סתם סכיזופרן, אתה טוען
שאנחנו צריכים פשוט למחוק את הפלסטינים ולא לוותר לטרור (נקודה מעניינת...)

בקשר לגדר, הבנתי אותך מצויין. אתה בעד גדר שתכלול חלק מסויים מאזרחי ישראל היהודים
ותשאיר אלפים אחרים לחסדי האויב - הגדר צריכה להיות מציאותית, מטרתה להגן על תושבי
ישראל - כל עוד ישנם תושבים מעבר לקו הירוק, מחובתה של ישראל לספק להם את ההגנה
הזאת בדיוק כמו לכל אזרח - אם זה אומר שהגדר תפגע בכמה שדות חקלאיים של פלסטינים
אז ישראל מוכנה "לספוג" את זה, מאחר וערך חיי אדם הוא ערך עליון בדמוקרטיה - קצת
יותר מערך "הגדר מול הפרצוף של הפלסטיני המסכן שלא היה קשור לטרור מעולם אבל
הצביע חמא"ס".

אתה בא בטענות לישראלי המצוי שבוחר שלטון מסויים אבל חמא"ס נראים לך מצויין ברש"פ ?
הרשה לי לצחקק מהבדיחה שאתה קורא לה "הדעה שלך". אני מניח שאתה מצביע לאחת
המפלגות הערביות, שאגב - מטרתן הסופית זאת מדינת כלל אזרחיה שתביא בסופו למדינה
פלסטינית ולא יהודית (וזה גם כן נוגד את ערכי היסוד של מדינת ישראל, אדון נאור שכמותך...)

בקשר למתנחלים שאתה רוצה שיעבירו את האידיאולוגיה שלהם - מי אתה חושב עצמך שתוכל
לקבוע לאדם זה או אחר מה לחשוב ? - לא ראיתי אותך דורש מהפלסטינים תומכי חמא"ס לא
לתמוך בפיגועים שמרטשים ילדים קטנים. לא ראיתי אותך דורש מחיות אדם אלה שמונחים ע"י
הקוראן להפסיק את הטרור הנפשע הזה. אגב, נחזור שוב להתנתקות מעזה - היא נקייה מיהודים
כעת אז מדוע ממשיכים לירות משם ? כנראה התאורייה שלך שווה פחות מקליפת השום, שכן אתה
מבין באיסלאם פונדמנטליסטי כמו שנינט טייב מבינה בו...

תגיד לי - אתה לא מתבייש לפעמים כשאתה קורא עצמך ? - מי ביצע את הפיגועים האחרונים ומי
הגיב על אותן פעולות ? אתה מצפה שישראל תספוג טרור זוועתי ותישאר חסרת תגובה ? אתה יודע
בכלל מהי הרתעה ? אתה יודע בכלל מה חובותיה של מדינה לאזרחיה ? אתה יודע למה ישראל
עדיין קיימת ?...

מצטער לאכזב מי שמתיימר להיות נאור שכמוך אבל סרבנות היא עבריינות פלילית בדמוקרטיה.
הנה שיעור קטנטן באזרחות:
ציטוט:
  • "אי ציות לחוק מוגדר כעבריינות". "עבריינות הוא פעולה שנעשית בניגוד לחוק..." כל עבירה על החוק נחשבת לעבירה פלילית."

• אי ציות מטעמי מצפון (עבריינות אידיאולוגית):
    "....הוא אי ציות הנובע מהתנגדות בין חובת הציות לחוק ובין מחוייבותו של אדם לערכיו האישיים..."

• אי ציות מסיבות פוליטיות (עבריינות אידואולוגית):
    "...אי ציות מטעמים פוליטיים במכוון בד"כ כלפי השלטונות ומטרתו להביא לשינוי מדיניות בתחום זה או אחר..."

• בניגוד לסרבנות מצפונית שמוכרת בחלק מן המדינות הדמוקרטיות, סרבנות ממניעים
    אידיאולוגיים-פוליטיים אינה מוכרת
    במדינות דמוקרטיות, לרבות המדינות המכירות בסרבנות המצפונית. סרבנות פוליטית נחשבת כסרבנות פסולה ועבריינות אידיאולוגית אסורה.
להיות אזרחים בישראל, תל.

שוב אתה מתחמק מטיעונים - אין סיבה להיות אובייקטיבי. אני ישראלי ולכן האינטרס הישראלי
עומד בראש מעייני - אם זה אומר שפלסטיני ימות במקום חייל או אזרח שלי אז שיהיה - אזרחי
ישראל נמצאים קודם בסדר העדיפויות שלי, ואמורים להיות כך אצל כל ישראלי (אבל לא אצלך...).
במלחמה כמו במלחמה, יש הרוגים, ואם זאת בחירה בין פלסטיני וישראלי, הפלסטיני ימות.

הכיבוש לא מוסרי בעליל ולכן עזה עדיין מייצרת טרור כמו שאתה מייצר שטויות. בקיצור, הכל אצלך
זאת דמגוגיה רמה ז'. ישראל תמיד תהיה אשמה, הפלסטינים הם הקורבן המסכן בקונפליקט שלנו
ולא חשוב כמה הוכחות הפלסטינים יתנו לך לחיזוק אשמתם - אתה תמיד תתרץ את זה איכשהו
ותזרוק את האשמה על ישראל...

נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 29-04-2006 בשעה 20:38.
ישן 29-04-2006, 19:31
  Dark_voice Dark_voice אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.06
תגובה לsycofat !!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hberg שמתחילה ב "מערכת המשפט"

טוב אז ככה:
"כאשר בונים גדר הפרדה באופן חד צדדי מבלי להתחשב בצד השני, אל תצפה שהצד השני יתחשב בנו. אל תצפה שכאשר אתה בונה גדר הפרדה בתוך כפר פלסטיני, תוך דריכה על כל זכות שיש להם לחיות בלי קיר מול העיניים. תוך התחשבות יתר במתנחלים שסופם גם ככה להתפנות במוקדם או במאוחר. לחשוב שנבנה גדר הפרדה עמוק תוך שטחם ושזה לא יתפוצץ לנו בפנים, זו בהחלט תמימות, או הכחשה."

אנחנו לא מצפים שהוא יתחשב בנו אנו מצפים שהוא לא יוכל לעשות כלום נגדנו שלא תהיה אפשרות למחבל בקלות להגיע לישראל שתהיה חומה שמפרידה ביננו ומגינה עלינו.

" וזו בהחלט אשמת ישראל, אשר הוכיחה שהיא מבינה רק כוח, ומתכופפת מול טרור "

העלת פה נקודה מעניינת צודק זו אשמתינו, אנחנו לא צריכים להתכופף מול טרור אנחנו צריכים להילחם בו עד חיסולו ולהראות להם שאנחנו לא מפחדים!!!!!!! ואז הם יבינו שאנחנו לא מתכופפים בפני טרור ותאמין לי שהם יפסיקו אותו!!!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:16

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר