22-04-2006, 11:14
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.04
|
|
שלי..
שבוע של לימודים ועבודה, בשיא הטיפשות הצלחתי לטעות ביום ובתאריך בכללי והגעתי מוכנה לעבודה יומיים לפני סוף החג :| < מיותר לציין שהכל היה סגור>.
התחיל הקורס של הפסיכו והאנשים שם ממש אחלה <המדריך לא ממש אוהב אותי (נראה לי)> כולם שם הפכו למעין חברים וחלק מהחששות שלי לגבי האונברסיטה התפוגגו כשראיתי ששם אני לא יוצאת דופן חלק דתיים, חלק חילונים וחלק.. בדיוק כמוני עם אותן דעות ורצונות, יש המון בנות וזה נפלא, כייף לי לבוא לשם בגלל האנשים עצמם - לא בגלל הלימודים - זה קשה:| בקיצור יש שם תחושה שכולם נורמה, כולנו אותו הדבר בערך, באותו מצב, אין את ה"ערס של הכיתה" או ה"פריקית הדוסית" - מדהים כמה בגרות בכיתה אחת.
<נשמע שטויות אבל אשכרה חששתי מהקטע הזה>.
בעבודה האחראי משמרת אמר לי ללכת למנהל ולשים משהו בחדר שלו, מה שכמובן אומר שיחה מסתבר שמכרתי אתמול כפליים ממה שמוכרים בימי שישי בד"כ, בנוסף המנהל רוצה שאני זאת שאפתח את הדוכן החדש <שזה אגב מחמאה ענקית!! > והראה לי את הקופה החדשה שתהיה לי <קופה ממש יפה וחדשה לגמרי - מגניבה כזאת לא כמו כל השאר <עם לחצנים לכל פריט וכאלה >.
הגרון כואב וביום שני כנראה אלך לרופא <בקטנה > , האהבה פורחת והציפורים מציצות <קלישא>, ובקרוב תהיה תוספת קטנה למשפחה <כך גילינו בארוחת החג השני של פסח>.
בקיצור, שבוע טוב ועמוס, יש עוד המון ללמוד למחר, וכמובן - ההתרגשות מהדוכן החדש.
נ.ב
המנהל גילה רק לי סוד קטן שאסור לי לספר <בקשר לדוכן לא להתלהב חח >
ו... זהו
שיהיה לכולם שבוע מקסים!!