בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי DimaX שמתחילה ב "יפה :)
מה זאת אומרת צ'יפס..."
כי ככה היו עושים צ'יפס בבית בו נולדתי ובבית שלי דיברו יידיש, לא מרוקאית.... (אם כי, אבא שלי דובר מרוקת, אבל לא מהבית -) זהו צ'יפס בו חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות ולא למקלות ומטגנים משני הצדדים. זהו, אגב, הצ'יפס האהוב עלינו עד עצם היום הזה.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי אפס שתיים שמתחילה ב "לא ידעתי שקוראים לזה צ'יפס מרוקאי"
אני יודעת... אמא אמרה צ'יפס מרוקאי (שנעשה עם המון אהבה), אז זה קודש קודשים !
לשאלת דימקס - אלו הם תפו"א מסוג דז'ירה (האדמדמים), חתוכים לפרוסות דקות המטוגנות בשמן עמוק (ונספגות רבותי) .
אה... חחחח
תודה לשתי העונות
זה גם ה"צ'יפס" האהוב עלינו במשפחה שאנחנו עושים אותו ככה תמיד לרוב, אנחנו גם מבשלים את תפוחי האדמה לפני הטיגון...
נספג הרבה מאוד אחרי הטיגון בניר סופג...
וטעים במיוחד עם קטשופ
יאמייייייייייייייי