01-04-2006, 21:46
|
|
|
חבר מתאריך: 28.04.02
|
|
אממ..
מתיחה שעשו לי:
חבר שלי התקשר אלי כולו לחוץ, על סף בכי ואומר לי שבת דודה שלו (בת 15) בהיריון, ושעה קודם בדיוק דיברתי איתה והיא אמרה לי שהיא וחבר שלה נפרדו..
וחבר שלי אמר לי שהיא התקשרה וסיפרה לו, והיא כולה בוכה ולחוצה, והוא לא יודע מה להגיד לה, והוא רוצה שאני אתקשר אליה וארגיע אותה.
ואני כולי נלחצתי, התקשרתי אליה.. (היא כמו אחותי הקטנה), וניסיתי להרגיע אותה, ואמרתי לה שאין לה מה לדאוג שאנחנו נעזור לה, והיא כולה לחוצה, ובוכה, ואמרה לי שהיא כבר לא יודעת מה לעות עם עצמה.. ובצהרים היא חשבה ברצינות על להשים קץ לחייה, והתחילה לבכות לי שהיא לא יודעת מה לעשות, ושאם ההורים שלה יגלו את זה הם יתאכזבו ממנה, והם יכעסו עליה, ואם בביצפר יגלו את זה היא תמות (צפונבונית מרעננה), והיא לא יודעת מה לעשות, והיא כבר יומיים לא ישנה בגלל זה, והבטחתי לעזור לה בהכל, בכל מה שהיא צריכה ולהיות איתה לאורך כל הדרך.. והרגעתי אותה.. ואמרתי לה שאני אברר לה הכול לגבי הפלה וכל הסידורים הדרושים ושאני אעזור לה, ושאין לה מה לדאוג. ושאני וחבר שלי נעזור לה בכל, אם זה מבחינה נפשית או כלכלית או כל דבר אחר.
ברגע שסיימתי לדבר איתה חבר שלי התקשר אלי ואמר לי "1 באפריל" כמעט רצחתי אותו.. יש לו מזל שהוא לא היה לידי!
|