05-04-2006, 18:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
בוא נאי יסביר לך משו...
ציור מרתק אותי מאז שהייתי ילדה קטנה, כשהייתי בגן ציירתי ברמה אחרת משל הילדים, הגננת הזו, שהייתה הגננת שלי לפני יותר מ12 שנה שמרה את כל הציורים שלי. ככה זה היה עד כיתה ג', נפל לי כדור ברגל על האצבע האמצעית ביד ימין, היו לי 2 שברים ו13 תפרים. למדתי לכתוב מחדש בכוחות עצמי, והכתב שלי עד היום מזעזע, כשחברות רואות איך אני כותבת הן נקרעות מצחוק כי אני לא מחזיקה נכון את העט אפילו... הסיבה שאני מתלהבת עכשיו מהתוצאות שלי היא בגלל שהתחלתי להשקיע שוב בציור מכיתה ז', ניסיתי וניסיתי והידיים שלי רעדו ממאמץ כי קשה לצייר כשהיד לא מגיבה, במיוחד שגיליתי שיש לי דלקת בגידים בנוסף לכל הצרות.
אז יום אחד ישבתי בצייר במחשב משעמום והתחלתי לצייר, וסתם שטויות ציירתי, אבל היה לי נוח לצייר כך ובאמת הצלחתי ליצור תוצאות הרבה יותר טובות, ואהבתי מה שעשיתי.
במסנג'ר יש משהו יותר מאתגר, אני יותר נהנית לצייר בו, בו אני גם יכולה לעשות שלבי עבודה ולתקן, אני עושה אנטר בכל פעם שיש לי תוצאה טובה -גוררת חזרה את הציור לצייר ויש לי את כל השלבים שמורים לאורך כל הדרך. בצייר, דבר כזה הוא סיבוך מטורף.
אז אני לא יודעת לעשות הצללות כי לא למדתי, אבל אני מנסה.
אני לא יודעת לצייר בתוכנות אחרות כי אין לי חוץ מאחת ממש מוזרה שלא הבנתי עוד איך משתמשים בה.
אבל זה שאני משקיעה מספיק ומנסה להשתפר, נותן לי כל זכות לבקש עזרה ועצות. ולא באתי לפה לקבל מחמאות, וכמובן שגם לא העלבות, יש לי מספיק חברות שמתלהבות מהיכולת שלי לצייר, אבל העצות והעזרה אני רוצה מאנשים שכן יודעים מה הם עושים. למשל תסתכל על הפינג'ווינים שציירתי, תגיד לי אתה שאין לך עצות לשפר. הרי כשאתה מסתכל אתה רואה אלף דברים לא בסדר, אני לא יודעת מה לא בסדר, כי אני עושה כמה שאני יכולה דומה, וזה כל מה שאני עושה.
אם תאמר לי איך אני יכולה לשפר את ההצללות, אולי דרך אחרת לצייר שלג, או אולי את המקור לעשות בדרך אחרת, אני יוכל להשתפר. אבל תגובה מעין שלך, תשמור לאנשים שבאמת באים לפה כדי לפרסם שטויות.
תות
האמת, שממך לא ציפיתי לתגובה כזו עומר, אני מכירה אותך כבר שנתיים ומי כמוך מכיר אותי ויודע שאני משקיענית, תראה לי פעם אחת שלא הגבתי מהלב.
להת'.