26-03-2006, 13:20
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
|
|
להלן ראיון שנתתי לצוות הטלביזיה של ערוץ 1 על עלה ירוק לפני 30 דקות
ערוץ 1 הכין כתבה על כניסת עלה ירוק לכנסת היום.
צוות שידור של ערוץ 1 היה אצלי לפני 30 דקות.
להלן תוכן הראיון שישודר ככל הנראה לאחר תוצאות המדגם אם עלה ירוק נכנסה לכנסת.תלוי בהחלטת העורך.
תשובה: שמחה גדולה שגם מפלגת הצמח האחות בפנים.אחרי הכל לא הבנתי למה שימון פרס ממפלגת הצמח האחות תוקף את מפלגת הצמח הקטנה פעמיים תוך שבוע.אחרי הכל מדובר במפלגות אחיות ששתיהן נובעות מהצמח, אפילו הביטוי שלהן בקלפי אותו דבר כן לקדימה קן לעלה ירוק.
זו שמחה גדולה כי 38000 מצביעי עלה ירוק ב- 2003 , 34000 מצביעי עלה ירוק ב- 1999 הם לא מסתולים.
הם מהווים ב- 2003 יותר מה - 25000 שהצביעו לפרס הלוזר במפלגת העבודה.
מראיין:איך אתה כקצין בכיר במשטרה מרגיש שהצבעת למפלגה שבעד ליגאליזציה של סמים?
בועז:מרגיש מצויין.קודם כל שלמה גל ניצב במשטרה בעבר שהיה ראש המועצה למלחמה בסמים בעצמו אמר שיש לתת ליגאליזציה לסמים קלים.כמובן הכל תחת פיקוח ושליטה כמו בהולנד.צה"ל הרי בעצמו נותן סווג בטחון שדה היום הכי גבוה גם למי שצרך סמים קלים.גם המפכ"ל הקודם אמר שהם עושים רביזיה.זו המציאות היום.אבל אני לא ראיתי בעניין את מרכז הדגש שלי.אחרי ההתקפה של שימון הראשונה חיפשתי את אתר עלה ירוק קראתי את המצע.הוא מדבר ב- 3 מישורים.איכות סביבה.הדאגה לפרט.ליגאליזציה של סמים.בנושא הטכנולוגיה הם דברו אלי ממש בשפה שלי.קראתי את כל מצעי המפלגות בנושא.אפילו ויינט דירגו אותם בראש בנושא למשל בנושא ה- upload מהירות העלאת הקבצים.זו השפה שלי.אני לא צריך להסכים לכל דבר.אני כבר לא יכולתי שוב להצביע ולהכניס את צחי נעמי ובוז'י.
מראיין:הלכת לאתר שלהם ראית מי המועמדים?
בועז: כן יש שם אחד עם כיפה שבתאי מ"פ בצבא איש הייטק מדבר אלי.גם הוא אומר שהוא לא שם בגלל הסמים.זה לא המישור היחידי שלהם.לא צריך להסכים לכל.בכל מקרה מדובר בפיקוח ממשלתי.
מראיין:מה זה עושה לך עכשיו שהם בכנסת?
בועז:אני שמח עכשיו מאוד .אחרי פנינה ורוחמה שזו בדיחה עצובה.עכשיו יהיה שמח בכנסת.
נערך לאחרונה ע"י lea10 בתאריך 26-03-2006 בשעה 13:26.
|