לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-03-2006, 23:34
צלמית המשתמש של עידו403
  משתמש זכר עידו403 עידו403 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.04
זאת תגובה שלי למי שמכנה את עצמו כ"תופס פז"ם"
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי the_sting שמתחילה ב "[QUOTE=עידו403]שנה וארבע..."

למישהו שנמצא בצבא מעט יותר משנה אסור אפילו לחשוב על המילה הזאת פז"ם. אתה יודע מה יעשו לו בפלוגה אם ידעו על הניק שלו?

התגובה שלי היתה מזלזלת מהסיבה הפשוטה שלבן אדם אשר נמצא בתפקיד שהגולש מבצע, בפז"ם של הגולש אין מושג ולו הקלוש ביותר על החטיבות האחרות.
על סמך הוא קובע שגבעתי הכי איכותית? הוא בדק? יש לו על מה להסתמך?
כדי להיות בעמדה שבה אתה יכול להכריז הכרזה שכזאת אתה צריך לשרת עם שאר החטיבות ולמדוד את כולן במדדים זהים, ואז, אולי תהיה במצב המאפשר לך להעביר ביקורת על החטיבות האחרות.

חוץ מזה שיש לי נגיעה אישית לנושא. אחי משרת באחד מגדודי החי"ר היעודי בתור מפקד.
על סמך מה קובע אותו גולש שהוא יותר טוב או יותר איכותי מאחי? הוא בכלל מכיר אותו? הוא יודע מה הנתונים האישיים שלו?

אני לא מרגיש צורך לחזור בי על מה שכתבתי בתגובה הקודמת. אני שלם איתה ומי שיש לו בעיה עם זה או עם צורת הניהול שלי ושל שאר המנהלים מוזמן להתלונן.
בשורה התחתונה אנחנו כאן כדי לאכוף את חוקי האתר והפורום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-03-2006, 23:52
  the_sting the_sting אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.02.06
שלח הודעה דרך MSN אל the_sting
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "זאת תגובה שלי למי שמכנה את עצמו כ"תופס פז"ם""

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידו403
למישהו שנמצא בצבא מעט יותר משנה אסור אפילו לחשוב על המילה הזאת פז"ם. אתה יודע מה יעשו לו בפלוגה אם ידעו על הניק שלו?

התגובה שלי היתה מזלזלת מהסיבה הפשוטה שלבן אדם אשר נמצא בתפקיד שהגולש מבצע, בפז"ם של הגולש אין מושג ולו הקלוש ביותר על החטיבות האחרות.
על סמך הוא קובע שגבעתי הכי איכותית? הוא בדק? יש לו על מה להסתמך?
כדי להיות בעמדה שבה אתה יכול להכריז הכרזה שכזאת אתה צריך לשרת עם שאר החטיבות ולמדוד את כולן במדדים זהים, ואז, אולי תהיה במצב המאפשר לך להעביר ביקורת על החטיבות האחרות.

חוץ מזה שיש לי נגיעה אישית לנושא. אחי משרת באחד מגדודי החי"ר היעודי בתור מפקד.
על סמך מה קובע אותו גולש שהוא יותר טוב או יותר איכותי מאחי? הוא בכלל מכיר אותו? הוא יודע מה הנתונים האישיים שלו?

אני לא מרגיש צורך לחזור בי על מה שכתבתי בתגובה הקודמת. אני שלם איתה ומי שיש לו בעיה עם זה או עם צורת הניהול שלי ושל שאר המנהלים מוזמן להתלונן.
בשורה התחתונה אנחנו כאן כדי לאכוף את חוקי האתר והפורום.

אף אדם בר דעת לא יטעה בין התגובה שלו לבין מחקר מדוקדק עם תוצאות אמת בסוגיה מי היא החטיבה הטובה ביותר .
סכה"כ הוא מדבר מגאוות יחידה שאין בה שום פסול (בגבולות כמובן..)
אני סובר שכמנהל הפורום התגובות שלך צריכות להיות קצת יותר רשמיות וטיפה פחות מזלזלות מההודעה הזאת .
אני מוזמן להתלונן וזה בדיוק מה שאני עושה עכשיו , לא כל אדם צריך להיות תת אלוף בשביל להגיב פה וגם למלש"ב כמוני יש כאן זכות תגובה , בכל זאת מתגייסים וסדירים .
ואם הוא חושב שהכינוי שלו : נחמד/הולם/מצחיק -זכותו!

לסיכום - לא הייתה לך שום הצדקה לתגובה השלילית והמזלזלת הזאת ואשמח לראות אותך מודה בטעות ומתנצל כמו בנאדם

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/03072003/305601/eilat_a.jpg]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:50

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר