לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2006, 16:22
  daniel-atia daniel-atia אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.02.06
תשובה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nurusz שמתחילה ב "איך שולטים במחשבים שברשת ?"

תראה, קודם כל אתה מתקין מערכת הפעלה XP בכל המחשבים חוץ ממחשב אחד שהוא יהיה השרת,
על המחשב האחד שנשאר שהוא אמור להיות השרת,עליו צריך להתקין מערכת server
תתקין לו את windows server 2003
ותגדיר לו שיהיה שרת DHCP שזה אומר שהוא יחלק כתובות אייפי אוטומטי לכל מחשב המחובר לרשת הנ"ל בקיצור אל תשכח שיש עוד דרך ארוכה אך את כל הדרך אני לא יוכל להסביר בכתב-מצטער,אם זאת אני יכול להמליץ לך על תוכנה שתתקין על השרת, שם התוכנה:
smart media התוכנה הזאת תאפשר לך להשטלת על המחשבים שברשת שהקמתה(כמובן שאתה צריך להתקין "לקוח של הsmart media" אצל כל מחשב ברשת שתקים...
אני מאוד מקווה שהבנת משהו ממה שכתבתי לך, מצטער שזה בקצרה אך זה לא פשוט בכלל להסביר איך מקימים רשת ע"י כתב.

בתודה,דניאל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2006, 17:23
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אם אתה לא רוצה להגדיר שרת, יש לך רק שתי אפשרויות:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nurusz שמתחילה ב "איך שולטים במחשבים שברשת ?"

א) לרכוש נתב שתומך בשליטה על רוחב פס (רמז, לאמדובר בנתבים ביתיים במחיר שווה לכל נפש).
ב) להתקין על כל מחשב בנפרד תוכנה כמו NETLIMITER אשר תגביל את רוחב הפס במחשב עצמו. חסרון? לא תוכל לקבוע רוחב פס דינאמי (כלומר, במידה ואחד המחשבים לא משתמש כרגע בכל רוחב הפס שהוקצה לו, שמחשב אחר יוכל להשתמש בו). כמו כן, כדי לשנות את ההגדרות תאלץ לעבור מחשב מחשב (אלא אם כן הגדרת אפשרות של השתלטותמרחוק על המחשבים).

אם כן תחליט להשתמש בשרת, אזי השרת צריך שיהיו לו שני כרטיסי רשת, אחד שמחובר למודם והשני שמחובר לHUB/SWITCH אליו יהיו מחוברים שאר המחשבים.
על השרת אתה צריך להתקין תוכנה לשיתוף אינטרנט שתומכת בהגבלת רוחב פס כמו זו (נראה לי):
http://www.bluechillies.com/details/23605.html

או פשוט להתקין לינוקס
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:49

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר