16-03-2006, 22:46
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
זה E גדולה כאילו שיהיו רועי... חחחח סתם סתם היה נחמד להכיר את כולם...
חחחחח שבוע ארוך ארוך ארוך ומעייף, התחיל עקום המשיך יותר עקום נהיה ממש גרוע והשתפר
נתחיל מהשבת שהייתה מבאסת ומגעילה, המזג אויר בדרום היה בלע, ו"הכריחו" אותי לשמור אפילו שאסור לי (יש לי פטור שאני פשוט לא תמיד מנצל..) יש לי כאבים בצד מהבעיות בכליות ואני על כדורים עד עכשיו, והתחילו לי גם הפרעות שינה, אני ישן שעה או שעתיים במקרה הטוב ופתאום מתעורר לאיזה רבע שעה עד שאני נרדם שוב, או שפשוט לא נרדם, כאילו כל השעון הביולוגי שלי נדפק... שולחים אותי לנוירולוג אני רואה יותר מידי רופאים שהשם שלהם נגמר ב-"לוג" בזמן האחרון, לא נשמע טוב במיוחד... בכל אופן בכל השבת המגעילה הזאת הייתה לי מלא מלא עבודה, שהעדפתי לא לעשות כי שבת ובשבת נחים לפחות אמורים לנוח... ואז כנראה הגורל החליט לנסות אותי שוב ודאג לכך שאני אקבל תיק ואצטרך לעצור מישהו בשבת, ותיקים כאלה הם בדרך כלל מאוד לחוצים ולי יש בעיה לעבוד בלחץ כזה... אבל בסוף איכשהו הצלחתי להסתדר אחרי זה השבוע המשיך די סבבה היה מין שבוע של הכרויות בשבילי, יצא לי לשבת עם כל מיני בנות בבסיס ופשוט לדבר ככה שיחה להוציא תסכולים, וזה היה ממש נחמד, חחח עוד פנים שמחייכות שאני עובר לומר שלום, מיי פעם אפילו אני חושב שאני מצליח לשלוח חיוך חזרה (הישג אדיר בשבילי...), בכל מקרה השבוע סוף סוף נגמר, אני צריך לעשות חושבים על הרבה דברים שהבנתי, וזהו נדמה לי.
איך היה השבוע שלכם?
|