19-03-2006, 00:20
|
|
|
חבר מתאריך: 15.10.04
|
|
אתה ממש לא מבין את העניין...
ציטוט:
במקור נכתב על ידי סתם מבין
1. לא חקרתי שום עציר - שאלתי אותו שאלות כלליות שכל אחד היה שואל. אם אני שואל שאלה זה לא אומר שזאת חקירה !!! לחקירה יש הרבה מוטיבים.
ואם היית קורא עד הסוף היית שם לב שלא התעמקתי בתשובה אלא לדעת בכלל לדעת מול מי אני עומד (תרתי משמע).
|
איזה מוטיב היה בחקירה הזו? להראות לו מי בעל הבית.
קראתי עד הסוף, תאמין לי. היה ברור שלא התעמקת בתשובה, אלא היה חשוב לך בעיקר לשאול שאלה.
ציטוט:
2. חיפוש על עצירים ?! מה ז"א, יש הרבה תפקידים שבסמכותי לבצע כדי שהוא לא ישלוף לי איזה סכין.
|
אתה אמור לתגבר שמירה. לא לבצע חיפוש
ציטוט:
לנקות תאים, לעשן סיגריות וכו' זה בסמכותינו להחליט להם במסגרת הענשה.
|
איזו הענשה בדיוק מותר לך לעשות? היום הם ינקו תאים, מחר תוציא מישהו להורג בגלל שהוא לא צחצח שיניים. הבעיה העיקרית עם מג"ב שמגייסים לשם חבר'ה צעירים, מגדלים אותם על סיפורי הכוח הפסיכוטיים של מג"ב בשטחים, ואח"כ מתפלאים כששני ילדים בני 19 דופקים לאיזה ערבי מסכן קורה בראש, קושרים אותו לג'יפ וגוררים אותו אחריהם.
ציטוט:
3. תאמין לי ידידי שפעלתי בדיוק לפי הכללים ולא חרגתי מהם.
ואל תשכח שמדובר במחבלים !!!
|
אתה מבין את הכללים עליהם אתה מדבר? ציינת כי מדובר ב ע צ י ר י ם! לא אסירים, עצירים. כלומר חשודים ולא מורשעים. מה גם שהתחלת את דבריך כל כך יפה "במשך הסיפור אני יכתוב עצ"ב (עציר ביטחוני) ולא מחבל ולא ערבי כדי לא לפגוע ברגשות כאלו או אחרות."
לא פגעת ברגשות, תאמין לי. פגעת בכבודך העצמי.
הכלל הפשוט בדמוקרטיה - אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו. מצלצל מוכר?
מה לגבי הפרדת רשויות? רשות מחוקקת, רשות שופטת, רשות מבצעת.
והנה יש לנו מגבני"ק חם מוח, שמחוקק כי אסור ללכת עם דגל פלסטין בנעליים; שופט את הבחור; ולאחר מכן דואג לביצוע גזר הדין.
בקיצור - אחלה עבודה באיחוד רשויות.
|