25-03-2006, 13:23
|
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
בהקשר לרמתו המורלית של החייל הצעיר, והגיוס הוא בהחלט לא טוב, מחברי המתגוררים ליד ביתי במוסקבה, ומביקורים שלי עד לא מזמן(אני מלש''ב רוסי גם כן....רק שאני כבר נחשב עריק), הרוב לא מעוניינים להתגייס,חלקם משחדים את דרכם מהצבא, החלק האחר מתקבל לאונברסיטה, לצערי אחד מחבריי הקרובים יותר, נאלץ להתגייס(הוא בוכה לי באייסי כל יום עד הגיוס). גישתנו תמונה בכך, שהטירונות בצבא הרוסי ביחידות הקרביות ולעיתים גם העורפיות, היא אכזרית , הכוללת הכאות קשות מן המפקדים(דוברי הרוסית שבינינו אני בטוח ששמעו על מקרה ההתעללות הקשה באחת מבתי הספר לארטילריה,ומה שמתפרסם זה רק קמצוץ מן המקרים) , התעללות מחברייך, וכו', וזה עוד לפני שאתה מסיים טירונות. אם יש לך מזל, אז היחידה שלך נשלחת לתקופה מסויימת לצ'צ'ניה , שמה החבר'ה משחררים לחצים על המקומיים ולא אחד על השני, במקרה הפחות טוב,אתה מוצב באיזור עורפי, ואז כולם משחררים עצבים אחד על השני(ומכאן אינספור העריקות, ההרג בתוך היחידות,האלכוהוליזם וכו'). לכן תמצא מעט מאוד פורומים דוגמת "מתגייסים וסדירים" באתרים רוסים,הרוב רוצים,פשוט להתחמק(ואני נכלל בהם בהצלחה, אין כבוד לגיוס 06 או לכל גיוס אחר במצב הנוכחי בצבא הרוסי).
נערך לאחרונה ע"י ^Praetorian^ בתאריך 25-03-2006 בשעה 13:26.
|