12-03-2006, 20:11
|
|
|
חבר מתאריך: 27.02.05
|
|
פרידה
חשבתי המון זמן על האשכול הזה שאני הולכת לכתוב..והגעתי למסקנה שאין דרך יותר טובה לבטא את הרגשות שלי כמו באשכול הזה..כמו בפורום..
מראש אני מודיעה לכולם שחשבתי המון על האשכול,וכל המוזכרים פה תדעו שאני אוהבת אתכם המון והחיים בלעדיכם הם כמו בלי מים לשתייה.
אז ככה...
זה התחיל לפני המון זמן...כל השנה הזו הייתה מעורערת מדיי בשבילנו.
מחברות הפכנו לאויבות...כן החבורה האחת והיחידה שכ"כ אהבתי ועדיין אוהבת...נעלמת כמו הדינוזאורים.
מה שקרה היה סתם אש שהדליקה את הפתיל שהיה אצל כולנו כבר המון זמן.
נשברתי,אני מודה.לא לעיתים קרובות אני מספרת שאני נשברת..כולנו אשמות בלי יוצא מן הכלל.
במקום להילחם באנשים מבחוץ התחלנו להילחם אחת בשנייה.ואז הגיע הערב הזה...ישבנו בחוץ מחוץ לבית שלי ,אחרי הכל יום לימודים יום למחרת,סיפרנו הכל דיברנו..מה שהיה יכול להיות נפלא ומדהים נהפך לערב מזעזע המילים שנזרקו ,הכעס,העצב,הבכי שנאגר בתוכנו התפרץ החוצה ושטף את כל הרחוב שלי...
לא הייתי מישהי שניתן לסתום לה את הפה..אבל התערבות אחת יותר מדיי נעשתה מצד אדם שאין לו כל קשר לחיים שלי..והבקשה הזו לכסות על עצמך קרעה אותי מבפנים והזעם שטף אותי.
אישית איבדתי כל חוש הגיון וכיוון.
חזרה לאותו ערב,איבדנו מישהי(לא,לא במוות) חברה יקרה וטובה שבמקום להתעלות על המצב פשוט לקחה אותו וקרעה אותו לגזרים.
אני לא מאמינה שאנחנו לא יכולות אפילו לגשר את המצב.
אהובתי החמודה חלתה,והיא באמת סובלת אמנם אני לא רואה אותה אבל אני מרגישה את זה בתוכי איך שהיא סובלת..חברות של תשע שנים ירדה לטמיון..שום התעניינות מאלו שהן חברות שלנו...היו אני צריכה לומר.
והמצב של המשפחה שלי,החברה המדהימה שלי,לא,פשוט לא העיזה להרים את הטלפון אפילו לשאול.אבל זה בסדר היא מקבלת דיווחים שוטפים ממקור אחר.
"אחלה" חברות!!
והשיר שמתנגן לי בראש הוא
"היינו שישה כתוב על הקיר,
נשארתי אחד אם סופרים
גם אותי,
כל החברים שהיו לי,עוברים
לי בראש עכשיו.."
וזה כל כך אבל כל כך נכון...נשארתי אחת...היינו שש בנות ועכשיו כל אחת פונה לכיוון משלה.
לא היינו קדושות,היו הרבה שקרים,קנאות,צביעות ולבסוף בגידות וזה מה שעצוב בסיפור זה מה ששבר אותנו.
חבורת "חמשיר" החבורה המהוללת שכולם רצו להיות איתן...עכשיו מפורקת אין כזו חבורה רק כתובה על השולחן.ואני,אני לא יכולה להיפרד מהזיכרונות,מסרבת..כל לילה משננת אותם שוב ושוב עד שהלב כואב.
יום שישי-במקום להנות מהחיים אני מוצאת את עצמי בוהה בקיר..ככל יום שישי...לאן נעלמו הימים הטובים?!כמו שנאמר "ימים הטובים עברו ולא ישובו-לכו תזדיינו".
וזהו..אין לי מושג מה יהיה בהמשך אבל אני בהחלט לא מתכוונת להישאר ולבדוק מה זה יהיה..
Willow
SMS בקרוב חוזרת....!!!
|