02-03-2006, 06:34
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.04
|
|
צבא..
מלווה בהמון לחץ, אין אפשרות להפגש ממש, בנוסף היא בטח יושבת ומדברת עם אותה חברה חדשה שאתה לא מכיר, <התמונה שיש לי בראש זה שהחברה מקנאה בה על הקשר והורסת בכוונה- אולי זה נראה לי ככה ע"פ הנסיון האישי שלי עם מקרה דומה>.
היא משתנה? לא רוצה להיות יחד? אין לך מה לעשות עם זה, תן לה להחליט ולאכול את הלב אחר כך, היא כבר תבין מה היא עשתה.
אני מכירה זוגות שהיו יחד 5 שנים ויותר <!!!> שלא שרדו את מבחן השינויים בצבא, זה קורה לכ"כ הרבה אנשים, זה כואב.. אבל זה אחד המבחנים היותר גדולים שיש לקשרים היום, כולם משתנים, חלק יותר וחלק פחות, ויכול להיות שזה באמת פשוט לא מתאים לה יותר אחרי השינוי.
דבר אחד למדתי על אהבה- אם אתה באמת אוהב אותה, תדע לתת לה ללכת כשצריך, ותשמח כשהיא מאושרת (גם אם זה כולל לאהוב אדם אחר).
אתה החבר הרציני הראשון שלה, הראשון שלה במיטה, והראשון להמון דברים - זה משהו שאי אפשר לשנות בשום מחיר, לקחת מקום גדול בחייה וזה ישאר לנצח.
חוץ מזה, שתתן לה זמן לקלוט מה קורה סביבה, יכול להיות שהיא מבולבלת מכל המסגרת החדשה, וזה כל הסיפור.
בפועל- דברת איתה כבר, שמעת מה היא אמרה, לך לפי מה שבקשה, היא בקשה שלא תדברו יותר? אז תן לה לפנות אליך ותגיד לה "בסדר, לא אתקשר יותר, אבל את מוזמנת להתקשר אלי תמיד" ככה תעביר את הכדור לידיים שלה, אל תלחץ עליה לחזור, תזרום איתה, כי הפרדה באה ממנה. <זה כואב , אבל אפשרי>.
בהצלחה!!!