16-12-2004, 19:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.12.03
|
|
עוד שניים:
1. הייתי פעם אחת בעש לילה עם קייטנה אחת, ובמשך שעתיים ניסיתי לתקוע נוד, אבל לא הצלחתי... התנדבתי להביא קרשים והכל, אבל אף פעם לא הייתי לבד. בכל אופן, אז בסוף, כשכולם ישבו ככה, אז לא יכלתי להתאפק יותר, ונתתי את הנוד של החיים שלי.. בעוצמת 20 דציבל, ובאורך של 20 שניות (פרררררררררררררררררררררררררררררר...)... האנשים פשוט התפקעו מצחוק, והילד שישב מאחורי אמר שהעפתי את החול שישבתי עליו... בכל אופן, אז הקמנו את קייטנת הפלוצים, וכולם הפליצו כל הזמן, וכולם רצו להגיע לרמת המומחיות שלי. היה לנו מלך, קיסר, ליצן הצר וכו' של פלוצים... כמה אנשים רצו שאני אהיה המלך, אבל הייתה מהפכה ומישהו אחר תפס את השלטון (חוץ מזה, גם לא הייתי כשניסו להמליך אותי, אז לא יכלתי לעמוד על שלי). בסופו של דבר החליטו שרק אם אני אצליח לשחזר את הפלוץ שהיה לי בהתחלה עד סוף היום (זה היה בערך שבוע אחרי שהקמנו את קייטנת הפלוצים, והיום האחרון של טיול בן שלושה ימים) אני אהיה המלך. ידעתי שאני לא אצליח לשחזר את יצירת המופת שלי, אז במשך כל היום, למרות שאנשים סמכו עלי, ועודדו אותי, עשיתי את עצמי שאני מפיץ כל הזמן (למרות שלא באמת הפלצתי). קיצר, בגלל שלא הצלחתי לשחזר את מעמדי, וגם בגלל שהקייטנה אוטוטו הסתיימה, קייטנת הפלוצים נשכחה לעד.
2. באחד הימים האחרונים של כיתה ט', כל הכיתה שלנו הבריזה מביה"ס והלכה לסופרלנד. אמא שלי אפילו הסיעה אותי ועוד שלושה ילדים (היה כיף לראות בזמן שנסענו לשם ששיעור ספורט, אותו חלקנו עם כיתה מקבילה, התקיים במתכונת מצומצמת, והכיתה המקבילה רצה 2 ק"מ). בכל אופן, לבשתי אז מכנסיים של שלושת רבעי, וכל הכיתה תמיד קפצה מעל העמודים של התורות. בערך במתקן השלישי באותו יום קפצתי עוד פעם מעל העמוד, וכל המכנסיים שלי נקרעו.. ממש חתך אנכי על פני כל הרגל, וכל התחתונים שלי היו בחוץ, וגם הרגליים, בלגאן שלם. בכל אופן, במשך כל היום רצתי כשאני מחזיק את המכנסיים לשעבר, והחוויה ממש התפקששה לי. חוץ מזה, גם במתקנים של המים, התחתונים שלי נרטבו, והארנק עם הכסף והכל.... אבל בסופו של דבר היה כיף לא נורמאלי, ואחד הימים האחרונים עם חברים ממש טובים שלא ראיתי מאז... לא הייתי מוותר על זה.
נערך לאחרונה ע"י jtm בתאריך 16-12-2004 בשעה 19:57.
סיבה: לא יודע... מתלבט
|