לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-02-2006, 21:03
צלמית המשתמש של הנשר הקטן
  הנשר הקטן הנשר הקטן אינו מחובר  
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף

חבר מתאריך: 10.06.05
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי NimDod שמתחילה ב "חידשת לי."

אכן מתכון לדו"צ,שבמזל עדיין לא קרה. דווקא יש לי כמה אנקדוטות משעשעות בענייני קלאצ'ניקובים פה באיזור, למשל במקרה אחד,שהיתה התראה על שני מחבלים מחופשים לחרדים שצפויים להיכנס ולבצע פיגוע ירי,היו המון כוחות שסיירו בשטח,ביניהם סיור משא"ז שאני הייתי בו,והמפקד שהעביר לנו את התדריך סיפר לנו על ההתראה,ונתן הוראה,שבמקרה שאנחנו רואים אדם נושא קלאצ'ניקוב,או חרדי עם נשק,להיכנס למחסה,להכניס כדור לקנה,ולפתוח בנוהל מעצר חשוד. בשלב הזה אני הזכרתי לו שיש אדם עם קלאצ'ניקוב שמסתובב באיזור באופן קבוע,אז ההנחיה הנ"ל בוטלה.

עוד סיפור קטן שהיה,הוא מקרה שכמעט הפך לדו"צ,כאשר מי שלקח את הקלאצ'ניקוב לפעילות,היה שוטר ערבי......מזל שהיה לו שכפ"צ שכתוב עליו בגדול "משטרה" אחרת אני לא יודע מה היה יכול להיות שם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-02-2006, 16:47
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
תגובה...
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי OriBY שמתחילה ב "זה בטח רובה גליל שהמתפסים שלו הם מעץ"

בתור חובב נשקים מושבע אני מוכרח להגיד שהגליל הוא אחד הנשקים הטובים שפגשתי מעודי.

עמיד,גס וקל לתפעול כמעט ללא מעצורים ולא סובל מנחיתות על שאר הרוס"רים.

הקלאץ' הוא רובה פשוט מצויין,יפה ופעם ראשונה שהרגשתי אותו התפעלתי מהתפעול הפשוט והחלקים הגסים והגדולים שמאפשרים נוחיות גדולה יותר.
עוד משהו שאהבתי הוא האופציה לאמוד את מרחק המטרה וע"פ לכוון את הכוונת האחורית.שוב פעם לא טווחתי על הנשק אבל פירקתי דרכתי ושיחקתי עם המנגנונים ואל תשאל עד כמה זה מבצעי הכוונת האחורית שזזה בהתאם למרחק.עושה רושם טוב אני אישית התאהבתי בו.

האמ16 לעומתו הוא נשק קליל מאוד אבל גם מאוד פלסטיקי ורב חלקים.
בעל כוונות ברזל מצוינות מצטיין בדיוקו לטווחים ארוכים אבל בעל רתע גבוה יותר מהקלאץ'.

ישן 27-02-2006, 18:34
  NimDod NimDod אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "תגובה..."

הגליל הוא לא עמיד בפני מעצורים כמו שעושים ממנו, וכשהוא מלוכלך הוא גם כן נתקע (ואם יתקע לך מספיק חול בציר של הכת, היא יכולה להתפרק ממקומה).
שלא נדבר על חוסר הנוחות, החלפת מחסנית איטית (אין עצר מחלק כמו בM16 ויש צורך לדרוך כל פעם מחדש), המשקל (שהוא אחת הסיבות העיקריות להחלפתו), והכוונות הלא מוצלחות (כוונת אחורית על מכסה גוף רוקד שיוצאת מאיפוס, ומרחק קצר מדי בין כוונות בגלילון).
ניסית פעם לירות בגליל ארוך מתוך מצב עמידה? קשה מאד. החלק הקדמי של הנשק כבד ורחוק מנקודת האחיזה ולא לצליח להגיע לרמת הקליעה של הM16.
ציטוט:
ולא סובל מנחיתות על שאר הרוס"רים

ועוד איך סובל מנחיתות!
לגבי הרתע שאתה טוען ששל הM16 יותר גבוה משל הקלאצ'. אמנם לא יצא לי לירות בקלאצ', אבל בגליל ובגלילון , שהם בעלי אותו מנגנון, הרתע הרבה יותר גובה משל הM16.
בפעם הראשונה שיריתי בM16, אחרי שנתיים עם גלילון חשבתי לעצמי "יו, איזה צעצוע". אי אפשר להשוות בכלל.

הגלילון (או יותר טוב - המיקרו גליל) הוא הנשק אידיאלי, לדעתי, עבור לוחמים שזקוקים לו להגנה עצמית, שלא נושאים אותו עליהם ואינם נדרשים לקלוע במדויק (למשל טנקיסטים), אבל לא מתאים לחי"ר. לפחות לא לפי הסטנדרטים של היום.

נערך לאחרונה ע"י NimDod בתאריך 27-02-2006 בשעה 18:37.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:08

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר