לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-02-2006, 19:18
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
נו , כול זה מתחיל מזה שאתה לא מסביר את עצמך כמו שצריך
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי NightWolf שמתחילה ב "אני באמת מתכוון לפלוגות חילוץ והצלה של פיקוד העורף"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי NightWolf
מצטער שלא הבהרתי את זה קודם ואני חייב תשובה סופית ובדוקה אם באמת צריך חתימה כי אני מנסה כרגע לעשות הכל כדי לעבור לשם.... .

צריך קודם לעבור את מה שעובר כול חייל שמעוניין בתפקיד אחר לפני בכלל שמגיעים להורים

ציטוט:
אני כרגע תקוע במשטרה צבאית ואני חייב לצאת משם לתפקיד עם אופי קרבי .

יפה שאתה חייב , יש בענף הת"ש טופס שנקרא 55 .. פנה אליהם ואל מפקדיך הם כבר ינחו אותך

ציטוט:
אבל אמא שלי מסרבת לחתום, ככה שאני חייב לדעת האם צריך חתימה לתפקיד לוחם חילוץ והצלה של פיקוד העורף, ואם אפשר אז תשובה ממקור מוסמך.

תעזוב את אימא שלך בצד ....
את עניין חתימת ההורים תפתור בשלב יותר מאוחר .. קודם כול תקבל הודעה שצה"ל מעביר אותך לפיקוד העורף
ואם ההורים שלך עדיין לא יסכימו אז אין מה לומר לך .. אין גורם מוסמך שיכול לבוא ולומר לך איך עוקפים חתימה של הורים
ואני לא ממש בטוח שליחצ"ה דרושה הסכמת הורים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-02-2006, 13:18
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Saba_k שמתחילה ב "יש את הפלח"ץ"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Saba_k
פלוגת חילוץ והצלה של פיקוד העורף.
הם אלו שמצילים מכל ההריסות. מה שהיה באולמי ורסאי לדוגמא.
או שאם אתה שומע שהייתה רעידת אדמה בקניה וישראל שלחה מחלצים? אז זו הפלוגה שעושה את זה. הם האנשים.

בעיקרון הייעוד של 669 זה להציל למשל טייסים שנטשו לדוגמא מאחורי קווי האויב.

ואני מאמין שצריך חתימה של ההורים לבן יחיד כי הם נחשבים קרביים.
אולי לא הכי, אבל בכל זאת נחשבים קרביים, ועוברים טירונות קרבית, כך שסביר להניח שצריך תימה של ההורים אם אתה בן יחיד.

לא לא לא
לא הבנת אותי
אני יודע טוב מאוד על 669 (המקום שאני הכי רוצה לשרת בו בצבא...)
שאלתי אם יש עוד לוחמים שמתעסקים בחילוץ והצלה.. חוץ מ669..
פיקוד העורף לא נחשבים לוחמים נכון...?
ישן 26-02-2006, 16:00
צלמית המשתמש של צנחן1
  צנחן1 צנחן1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Zeph שמתחילה ב "[QUOTE=Saba_k]פלוגת חילוץ..."

בצה"ל ישנו גוף אחד שמטרתו חילוץ והצלה - ואילו פלוגות חילוץ והצלה של פלוגות העורף אשר מתמחות בכך וזהו יעודן.

מעבר לכך ישנן יחידות מיוחדות שמתמחות בתחומים מאד מוגדרים של חילוץ והצלה, כגון :

יחידה 669 - שייכת לחיל האוויר ומטרתה חילוץ אנשי צוות אוויר שנפלו / נפלטו ממטוסם. בשגרה היחידה מבצעת גם חילוצים מוסקים כאשר ישנה פנייה של גורמים אזרחיים.

ילת"מ (יח' לעבודות תת מימיות) - שייכת לחיל הים וצולליה מתמחים בביצוע עבודות תת מימיות כולל חילוץ צוללנים.

בנוסף לנ"ל עוברות עוד יחידות מיוחדות בצבא קורסים שנקראים טג"ח (טיפוס-גלישה-חילוץ), אשר מקנה ללוחמים כשירויות מסויימות - אולם הן אינן יחידות חילוץ בהגדרתן.

לגבי שאלתך, פל' החילוץ של פיקוד העורף אינן מוגדרות כ"לוחמים".
ישן 26-02-2006, 19:12
צלמית המשתמש של u-367
  u-367 u-367 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.04
צילום 669 .. לפני מעל לשנה דצמבר 2004 , אזור כתף שאול - הרי הגלבוע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי NightWolf שמתחילה ב "פלוגות חילוץ והצלה-אני חייב תשובה סופית"

{זכויות הצילום שמורות לגולש מפורום צו"ב שפרסם שם בעבר את התמונות }

שת"פ בין מד"א גלבוע לבין 669 :

יום ו שעות צהרים 2004\12 ..
האזור הרי הגלבוע מקום שנקרא "כתף שאול" ידוע ומוכר לכול חובבי הטיולים { גלשנים גיפים , טרקטורונים , סוסים וכ"ו } ברקע של התמונות נראים כביש עפולה - בית שאן והקיבוצים עין חרוד ותל יוסף
המקרה : גולש אויר שכנראה לא לקח בחשבון את כיווני הרוח בזמן שניסה לנחות .. התרסק על צלע ההר נחבל בעיקר בגפיים וסבל גם מהתייבשות קלה
אנשי מד"א {שאחד מהם נראה בקושי רב בתמונות } העניקו לו את הטיפול המתבקש ולאחר שהוברר שאין דרך להוריד אותו לאמבולנס הוזעקו 669 למקום
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י u-367 בתאריך 26-02-2006 בשעה 19:25.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:12

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר