24-02-2006, 16:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.05.03
|
|
הרבה לא עשיתי את זה...
לא. לא את זה. התכוונתי לכתוב באשכול הזה. איזה ראש כחול יש לכם/ן!
למען האמת - בשבילי זה אשכול חוויות תקופתי - כי עברה תקופה מאז שכתבתי פה...
אממ...
עשיתי ניסוי. תוצאות הניסוי: מזדה לנטיס לא מגיבה היטב לפגיעה משולבת של מסחרית מסוג יונדאי ותמרור. אוליי "לא מגיבה היטב" זה ניסוח לא מתאים. הממ... אוליי זה יותר מתאים: "נהרסת מעבר לשלב בו ניתן לתקן משהו - או לזהות שזה פעם היה אוטו" - זה ניסוח יותר טוב.
אז כן. נכנסו בי, סובבו אותי, פעם וחצי - ישר לתוך תמרור. היה כיף, אבל, לא מומלץ. מיותר לציין שהלך האוטו.
אממ...
בעבודה. אומנם קודמתי - אבל אני עוד לא מוסמך. או, במילים אחרות, אני עושה עבודה של אחראי משמרת ומקבל משכורת של מאבטח!
לימודים. הנושא ההכי כאוב, כמעט. אני לא יודע מה אני רוצה ללמוד. זה בעייתי. כי אני צריך להחליט מה אני רוצה ללמוד ואיפה - ורק אז לראות אם הפסיכו/בגרויות שלי מספיקים. או, שמא, אני צריך לשפר? אגב, מאיפה הגיעה המילה הזאת? שמא? כנראה שאני באמת עייף.
חברים. פשלה ענקית. בגלל התקופה הזאת שעוברת עליי - הזנחתי כמה מחבריי הטובים ביותר - חלקם - יותר נכון, חלקן - הגדול, כאן. בפורום.
זה גם המקום להתנצל על כך. אני באמת מצטער. זה לא שאני רוצה שזה מה שיהיה. ממש לא. אבל זה צירוף של התקופה הזאת, העבודה שגומרת אותי ותחושת באסה כללית - שאגב, בעבודה אני מסתיר מעולה! - שהביאו אותי למצב הזה כיום. אני מצטער...
בכל אופן, שיהיה לכולם שבת שלום!
נערך לאחרונה ע"י חרוב בתאריך 24-02-2006 בשעה 16:59.
|