בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אולמרטון שמתחילה ב "אתר חדש על אהוד אולמרט - כל החשיפות, כל הסודות...."
לפני שאני קורא את זה אני חייב להגיד את זה: קדימה ואלמרט פחדנים מול פלסטין,ביבי רק תאב כוח,ופרץ אפילו לא יודע אנגלית...צריך מפלגה שתילחם בשחיתות,בעוני ושלא תפחד מול החמאס!! למפלגה הזאת אצביע.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אולמרטון שמתחילה ב "אתר חדש על אהוד אולמרט - כל החשיפות, כל הסודות...."
אולמרט לא יחפש פיתרונות אמיתיים לטרור הערבי כיוון שהציבור יתעניין בעיקר באי מלחמתו בטרור של אולמרט וכניעתו מאשר המלחמה בשחיתות ואולמרט בטוח מנסה זאת כדי שעיניי הציבור לא יהיהו לכיוון השחיתות
נערך לאחרונה ע"י vlad_k בתאריך 18-02-2006 בשעה 22:07.
גם אני מודאג מאולמרט.
גם אני חושב שהוא הורס את המדינה.
אבל האתר הזה פשוט אדיוטי.
לעשות השוואה בינו לבין שאר הקודקודים בצבא ולרשום שהוא לא עשה שרות??
כתב צבאי זה שרות!
ומה הקשר בין זה שבתו לסבית לבין האב.
ישנם דברים ממש מסיתים ואדיוטים באתר הזה ואני מקווה שהוא לא ישאר לעוד הרבה זמן.
ואל תחשוב שאני שמאלני, אני רחוק מזה אני ימני קיצוני אפילו לא תומך בכלל במדניות אולמרט ובמתן כסף ושטחים לערבים..אבל האתר הזה זה בושה.