14-02-2006, 14:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.01.02
|
|
כנראה שלא הבנת
א. אני לא חושב שיעצרו הכל כי אני לא הצבעתי. אבל אתה חושב שאני לבד?
אבל הטענה הנקודתית שלי באשכול הזה הוא שצריך למדוד גם את מספר הלא מצביעים ולא רק ביום הבחירות.
ב+ג. אני לא הצבעתי ליכוד מאז 2001. הצבעתי בבחירות האחרונות לימין, והימין ניצח בגדול. ומה קיבלנו? שמאל, אולטרה שמאל. אז הבנתי שאין פה דמוקרטיה, אלא רק משחק, פעם בכמה שנים, שנותנים לנו, ההמונים, את האשליה שאנו משפיעים על חיינו, על עתידנו. ובמשחק הזה אני מסרב להשתתף.
כן, המדינה תיראה בדיוק אותו הדבר אם קדימה, העבודה או הליכוד ייבחרו. בין קדימה לעבודה אין שום הבדל (למעט בנושא הכלכלי, והעבודה תתיישר לפי הקו הכלכלי הימני של השנים האחרונות), והליכוד לא מסוגל לספק את הסחורה, מה עוד שנתניהו מתעקש להפוך אותו לקדימה ב'.
מפלגות הימין האמיתיות - קטנות וחסרות השפעה, גם בכנסת ימנית (כמו שהיתה עכשיו) וביתר שאת בכנסת עם שמאל דומיננטי יותר (כמו שתהיה).
אז עם מה נשארנו? עם השמאל והערבים, והם פסולים מראש, ועם הדתיים - ואני לא דתי ולא יכול להצביע עבורם.
אז ב-28 למרץ אני נשאר בבית. אם אתם רוצים להשתתף במשחק, זכותכם. אל תבואו אח"כ בטענות לאף אחד חוץ מכם.