לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2006, 15:11
  nati8056 nati8056 אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 25.12.05
חיבור 3sata למחשב

קניתי sata 3והוא עושה לי בעיות .הלוח שלי תומח באר דיסק סאתא הלוח שלי זהgigabite k8 socket754 / agp x8 של nVIDIA nForce3 250/atx
מעבד amd 64 3.0 atlon

הוא עשה לי בעיה באיתחול בהתחלה לא היו רואים את האיתחול במקום היו רואים שחור אז העברתי את הציפס הקטן שנמצא באר דיסק כצת ימינה ואז ראו את האיתחול כשהגיע לקטע שצריך ללחוץ אינטר לחצתי וצעתי כמה מקום בכונן סי ושוב אינטר ואז לקח לו עשרים דקות עד שהוא סיים האר דיסק הוא 160 ג'גה אז בכונן סי עשיתי 40 ובכונן די עשיתי 115 שעשיתי את המאה ועשר גם לקח עשרים דקות ולאחר מיכן סיים יצא הגיע לכתע שהוא צריך להתקין את הווינדווס ושוב לא רואים כלום במסך כמו ליפני האיתחול אז שוב העברתי את הציפס לאחרון בבצד ימין ואז התקין לאחר ההתקנה שוב אותו דבר ליפני הכניסה לווינדווס מסך שחור אמרתי ננסה שוב לא עבד שוב לא עבד החזרתי את הציפס למקום שהיה בהתחלה ואז ניכנס לוינדווס טוב אני מתקין דרייברים של האינטרנט והכרטיס מסך טוב אני מתקין גם את הלוח מהתחל את הווינדווס עובד חלק ואז הלוח מתחיל בהתקנה אני מסיים להתקין מכבה את המחשב מחדש ואז הבעייה הרצינית מגיע ליפני הווינדווס הפעם יש בעיה שונה כתוב לי שגיאה מוכרת מסך כחול וכתוב מלא דברים באנגלית ככה רואים את המסך הזה חצי שניה ואוטמטית מיתכבה המחשב וכך זה חוזר על עצמו ולא ניכנס אפילו לווינדווס במצב בתוח

מיצטער שרשמתי הרבה אבל היתי חייב להסביר בדיוק בבקשה תעזרו לי מה לעשות תודה................

נערך לאחרונה ע"י nati8056 בתאריך 07-02-2006 בשעה 15:20.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר