06-02-2006, 15:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.03.03
|
|
דעתי בנושא נאמרה באשכול השני שפתח שמוליק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "למה מה קרה איבי שנעלת לי את האשכול כך?"
אני פשוט לא אוהבת לחזור על אותם דברים שוב ושוב, אבל בשבילך אביא ציטוט של דברי ואשתדל לפרט;
ציטוט:
יש פורומים לנושאי פוליטיקה ואקטואליה, מידי פעם זליגות לפה ולשם מתקבלות, בכל זאת הפורום לא מוגבל בנושאיו.
אבל כרגע זה עובר את גבול הטעם הטוב (הגדרה לא מספיק חד-ערכית, אבל זה מה יש).
|
לומר לך את האמת, הייתי מעדיפה להעביר אשכול פוליטי לפורום המתאים (כמו שאני נוהגת לעשות בפורום מיקצועי) אבל מניסיון העבר, במיקרה הנוכחי זה רק יגרום ליותר בלאגן.
מעבר לזה, אם אתה רוצה לברר משהו- אתה מוזמן לפנות אלי.
אל תדבק בחוסר הבנת הנקרא של אחרים.
דעתי בנושא תמיד הייתה- כל נושא (שלא פוגע באף אחד/ת) מקובל בפורום. אבל במידה.... מילת מפתח בעייתית....
בשביל להמחיש את הרמה הרצוייה אתן לך דוגמא:
אם מישהו היה פותח פה אשכול על זה שהמחשב שלו כל-כך מתסכל אותו בימים האחרונים, זה היה יכול להיות מקובל.
ברגע שכל העמוד הראשי של הפורום יכיל 4-5 אשכולות שכולם בגדר- איך להתקין AD, למה הקלאסטר שלך קורס, ואיך להסיר את הוירוס החדש ... זה כבר לא יתאים לפורום, נכון?
לזה קוראים הגבול הדק של הטעם הטוב בין מה קשור וכמה מקובל בפורום.
מי קובע את אותו גבול?
בגלל שמדובר בנושא כל-כך נזיל ובעייתי, נגזר על המנהלים להחליט. אולם, אל תטעה ותחשוב שזה כיף להיות הגננת.
כמובן שאם אתה ואחרים רוצים לקרוא לזה סתימת פיות, צביעות או לזלזל בשיקול הדעת, זה עיניינכם.
*בנוסף, הסבר פרטני לאשכול שלך-
כשפותחים אשכול פוליטי נטו, שיש עוד 3-4 בעמוד הראשי, ומעוררים ריבים ווויכוחים שהולמים פורום פוליטיקה, אז.... האשכול ינעל.
מעבר לזה, אתה מוזמן לא להסכים איתי, לזלזל בי ולפגוע בי, אם זה עוזר לך.
זה קורה גם לטובים ביותר.
נערך לאחרונה ע"י EventHorizon בתאריך 06-02-2006 בשעה 15:44.
|