08-01-2013, 01:50
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.08
|
|
לא מובן לי - לצה"ל חסר סד"כ והוא מסרב לקבל אותי?
אני מניח שזה לא קשור לפורום מתגייסים וסדירים כי את הסדיר שלי כבר סיימתי. אם אני טועה, התנצלותי ואבקש להעביר לפורום המתאים.
בקצרה מבלי להיכנס לנסיבות שבגינן אני מעוניין לחזור:
עשיתי שרות מלא ללא שום בעיות משמעת וללא שום בעיות רפואיות או כלכליות. ואני מעוניין לעשות שרות סדיר מלא נוסף בתנאים רגילים לגמריי, ללא שום הטבות או הקלות מיוחדות ועם שכר סדיר רגיל כמו כולם. פרופיל 97, כשיר רפואית, גיל צעיר של 23 שנה - אז איפה הבעיה?
לצה"ל חסר סד"כ והצפי שבשנים הקרובות עם גידול של האוכלוסיה הערבית והחרדית לעומת זאת של האוכלוסיה המשרתת המצב של צה"ל רק יהייה רע. הרבה יותר רע. שמעתי מספיק פעמים כאן ממכם בפורום, אנשי צבא שיודעים קצת על מצב הסד"כ במערכת, שצה"ל משווע לסד"כ והמצב בכי רע. ובעיקר חוסר בסד"כ של קרביים, אז הנה אני, מעוניין לשרת שרות מלא נוסף בקרבי, בא לתרום לצה"ל ולמדינה למרות שכבר עשיתי את השלוש שנים שלי. אני באמת לא מבין למה הגוף הזה הולך עם הראש בקיר לפעמים.
אני משוחרר שנתיים ואני סה"כ חי חיים רגילים כמו כל החיילים המשוחררים. לומד ועובד והכל בסדר. לא חייתי בהמתנה באזרחות למקרה שאחזור.
רציתי לבדוק אם קיימת אפשרות לחזור מול צה"ל ואם התשובה הייתי חיובית בפנייה אליהם, סיכוי גדול מאוד שהייתי עוזב הכל עכשיו , ועולה על מדים מחדש.
חבל צה"ל. חבל שעל חסמים בירוקרטיים, אתם מפספסים את אלה המוכנים לתרום וממשיכים בו בעת לשווע לסד"כ.
אין שום הבדל בכשירות שלי לבין כשירות של מלש"ב בן 18. מתנדבים מבוגרים ממני בגיל בכמה שנים מעליי, צה"ל מקבל ללא בעיה, רק כי הם באים ממדינה אחרת. אז אני יותר צעיר וכשיר פיזית ומקבל סירוב ללא שום נימוק משכנע.
הנה המסמך הרשמי שקיבלתי מצה"ל לגבי פנייתי בנושא אחרי צנזור של פרטים אישיים שלי ושל הגורמים הרלוונטים:
https://2013-uploaded.fresh.co.il/2...08/54301479.jpg
|