לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-01-2006, 18:48
  gil_azulay gil_azulay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.08.05
בתור אחד שסיים גיבוש אוגוסט 05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hakkinenx שמתחילה ב "גיבוש טייס- חששות ובעיות"

אני יכול להגיד לך שהגיבוש לא קל פיזית!!!...אולי הוא יותר קל יחסית לגיבושים אחרים של יחידות התנדבות אבל הוא לא קל פיזית.
ואני יודע שקשה להבין את זה כשאומרים שהוא קשה מנטלית,רק שתהיו שם תבינו מה זה קשה מנטלית.
לדעתי קושי מנטלי יותר קשה לשרוד מכל קושי פיזי בגלל זה גם כשקשה פיזית אומרים הכל בראש ואם אתה חזק בראש שום דבר לא עוצר אותך.
והגיבוש הזה 6 ימים בשביל להוציא ממך את כל המיץ ולחשוף מי אתה באמת כי באמת מול מחשב או פסיכולוג זה אחרת.
זה שונה לגמרי מגיבושים אחרים,שייטת זה קשה נורא פיזית נכון,אבל לעומת גיבוש טייס הם מתקלחים כל יום ואוכלים אוכל חם ודברים כאלה שהייתי הורג בשבלם בזמן הגיבוש.

אז בגלל שזה יותר קל פיזית אל תזלזלו בגיבוש טייס,אנשים בכירים שמבינים עניין אומרים שגיבוש טייס זה גיבוש אחד הקשים בצהל,כי מנטלי יותר קשה להתמודד מפיזי,כאב פיזי עובר אחרי כמה שניות,סבל מנטלי זה הרבההה יותר קשה.

בקיצור לא לזלזל,אבל הכל עובר,אני סיימתי כמו גדול וזה כבוד לסיים,לא התקבלתי ולדעתי זה בגלל שהירפאות שלי הי חלשות כי הייתי בולט בקבוצה.
אי אפשר לצפות את התוצאות את זה אני אומר לכם מנסיון,תעשו את המיטב ותקוו שאתם מתאימים,ואם לא לא נורא יש מלא מקומות איכותייים בצהל,אני התקבלתי לצנחנים ואני מקווה להגיע ליחטית איכותית ולעשות אחלה שירות.
בהצלחה אנשים...הטובים לטייס והטובות לטייסים....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר