לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-01-2006, 15:09
  ליאור וקנין ליאור וקנין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.06
אנשים מתכננים תוכניות ואלוהים צוחק מלמעלה

טוב חברה הסיפור שלי מתחיל ככה...

אם לפני חצי שניה הייתם שואלים אותי איפה אתה הולך לשרת המקום האחרון שהיה יוצא מהפה שלי

היה קרבי!!

כל יום עם החברים עושים שאחטות ושטויות כמו שכל נער או לפחות רובכם אני מאמין הייתם עושים

בשנתיים האחרונות וגם אם לא זה לא הפואנטה פה...

בקיצר אחרי שמעסתי כבר מכל העסק ושיחה רצינית עם חבר ששירת בתותחנים ושכנע אותי ששווה לי

להתגייס לקרבי ולו לשנה רק כדי שאני יראה מזה ושזה יעשה ממני בן אדם יותר בוגר וגם יותר טוב

בהרבה אופנים קיבלתי אס אם אס מצהל שאומר לי שעוד שבוע יש גיבוש נוסף של צנחנים ולהגיע..

אין כאילו זה בא לי כמו איזה שהוא אות משמיים שאומר לי זהו תסיים עם כל החרא ולך על זה

אותו יום הפסקתי לעשן והתחלתי בכושר הייתי הכי נחוש שיש כאילו איזה ג'וק נכנס לי לראש ואמר לי

זהו זה מה שעכשיו אתה הולך אליו !!

הגיבוש כמו שכמה ממכם עברו לא היה קל בלשון המעטה אבל הצבתי לעצמי מטרה שלא משנה מה

אני לא פורש ואני נותן 110% מעצמי .... וככה היה למרות כל הקושי דקה אחרי שזה נגמר ראיתי

בזה כאחת החוויות המהנות שהיו לי .. בשיחה האישית הבהרתי לאנשים שזה היעד שלי ושאני הולך

לתת שירות של 3 שנים ולא משנה (רציני מאין כמוני...)

כעבור כשבועיים שלוש של קסיסות ציפורניים והעדרות שינה מעיניי בא הבוקר של יום שלישי בו נודע

לי שאכן התקבלתי !!! כולי שמחתי כאילו כמו מטורףףףףףףףף זהו ידעתי שזה אני עוד כמה חודשים

שהולך להיות עם הכומתה האדומה והנעליים האדומות והכי חשוב ה-כנפ"ץ המיוחל!!

באותו ערב יצאנו כל החברים לשתות חוזרים הבית בסביבות 3 וחצי ושם זה קרה....

"התאונה"!!!

בהתחלה לא הבנתי שזה כזה רציני חשבתי שאני וחבר שלי סתם החלקנו מהאופנוע ושזה רק כמה

מכות יבשות של כמה ימי מנוחה בבית וזה עובר...

כשניסיתי לקום כשהאמבולנס בא הבנתי שזה לא כזה פשוט סבלתי מכאביי אימיים!!

בבית החולים נודע לי ששברתי את האגן.............

כל זה קרה בשלישי לפנות בוקר ורק אתמול הבנתי שזהו אני וצנחנים גמרנו!!

פתאום משום מקום תקף אותי דיכאון מטורףףףףףףףף וניסיתי לחשוב על הדברים החיוביים שבכל

הסיפור כמו זה שברוך השם יצאתי רק עם זה תודה לאל ויכל להיות יותר גרוע ואולי כמו שחינכו אותי

להאמין שהכל קורה מסיבה והכל לטובה!!

זהו בעיקרון עכשיו אני רק רוצה לאחל לכולכם כל מי שהולך לצנחנים בפרט ובכלל לקרבי תשמרו על

עצמכם שם מאחל לכם גיוס חלק ושתחזרו הבית בשלום...

נ.ב

לפחות בחור אחד יצא שמח מכל הסיפור הזה זה אותו בחור שהתקבל לצנחנים על תנאי מקום

אז שיהיה גם לו בהצלחה וזהו...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-01-2006, 15:22
  liordatel liordatel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.05
בואנ'א אחי, לא יודע להסביר לך מה אני מרגיש אחרי שקראתי את זה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ליאור וקנין שמתחילה ב "אנשים מתכננים תוכניות ואלוהים צוחק מלמעלה"

בכל מקרה, זה סופי? לא ייתנו לך להחלים ושאז תתגייס?
בכל מקרה אחי אני חושב שאתה צריך להתאושש ואתה צריך להבין שזה לא סוף העולם, ובאמת להחלים ולחזור למוטב ועדיין לשרת בקרבי, אחרי הכל זה רק צנחנים או קל"ב? בטח שלא!(ואני באמת מקווה שלא).
העולם לא ייעצר מלכת וייזכר בליאור שהתקבל לצנחנים ועכשיו החלום שלו התנפץ, העולם תמיד זוכר את אלה שהצליחו להשיג את המטרה שלהם נגד כל הסיכויים, אחרי הכל אנשים באים לקרקס כדי לראות מישהו עובר את החבל או לראות מישהו נופל מהחבל?
אחי אני מקווה שאתה מבין מה שאני מנסה להעביר פה.
ויודע מה? אתה צודק, החיים לא תמיד הוגנים אבל זאת המציאות, זה המצב הקיים וצריך לשנות אותו.
אחרי הכל פעם איזה מישהו אמר פה ואני מצטט: "שילכו לעזאזל כל אלה שהחיים שלהם מושלמים ואיפה שהם הולכים הכל ירוק ושמח וציפורים מלבישות אותם בבוקר ופיות קסומות מעדכנות להם את הקיוסק מידע ונותנים להם תשובות בסיירות !!!1
וגם ביננו, אם החיים שלנו היו כאלה מושלמים לא היה בהם הרבה אתגר ועניין אה???
אחי, חזק ואמץ, בהצלחה. תמשיך להשקיע ולהתמיד ותראה שבסוף הכל יסתדר, ובאמת כל הכבוד על הכוח רצון ההקעה וההתמדה, מקווה שעזרתי.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www1.idf.il/SIP_STORAGE/DOVER/files/2/23802.gif]
אריות מלחמה.

נערך לאחרונה ע"י liordatel בתאריך 31-01-2006 בשעה 15:33. סיבה: .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר