31-12-2005, 23:04
|
|
|
חבר מתאריך: 14.06.05
|
|
פליק
שלום לכולם.
תגידו, מה אתם חושבים על עונשים פיזיים לילדים כשצריך? הרי היום כל אחד מתחסד ואומר שזה אסור והכל...אבל לדעתי זה הדבר שמועיל. לי אישית יש 5 ילדים, והם מקבלים פליק בטוסיק ממני כשצריך. הנה, לפני כשבוע, הלכתי עם בני בן הארבע וחצי לסופרמרקט, והוא רצה ממתק מסוים. אמרתי 'לא', אך הוא התחיל להשתטח על הרצפה ולצעוק (יש לציין שזה היה באיזור מגורי ליד אנשים המכירים אותי) וכשיצאנו מהסופר הפצפון הלך לשומר וטען שגנבתי דברים (!!!!!!!!) מיד הלכתי איתו הביתה, וכשחזרנו, הילד 'התיישב' על הרגליים שלי וקיבל כמה מכות טובות בטוסיק. אין צורך לציין שהוא קצת בכה, אבל לאחר מכן ההתנהגות הזאת לא שנתה. למחרת, כשהחזרתי את הזאטוט מהגן שמעתי אותו מספר לילד אחר על מה שקיבל, והילד צחק עליו. אימו, שהיתה לידיו אמרה לו "דני, מה אתה מתחכם, גם אתה קיבלת פליק אתמול..' אני חושב שצריך להחזיר את זה להיות כמו פעם. כמובן, אני לא מתעלל, וצריך לתת פליקים רק כשבאמת אין אפשרות אחרת, אבל כשצריך-צריך. תסתכלו איך נראים הילדים היום שלא קיבלו אף פעם בחייהם פליק או מרות...גם אני כילד קיבלתי פליקים, אז קראנו לזה 'חימום טוסיק', והיינו ילדים טובים. האם אתם נתתם פעם לילד שלכם פליק בטוסיק או סטירה? האם זה עזר? ומה עמדת היהדות?
|