שלום לכולם, זה המדריך השני שלי. יש כאלה שמכירים את זה ובטח שיש כאלה שלא. יוצאים לדרך: 1) מגיעים למקום הרצוי ולוחצים במקלדת printscreen או ע"י תוכנות ללכידת תמונות. (הערה: עם אתם רוצים להראות משהו מתוך תפריט, לחצו על התפריט ואז לחצו printscreen) עכשיו יש לנו תמונה של כל המסך, עוברים לעריכה: 2) פותחים דף חדש ב photoshop ולוחצים ctrl+v. 3) לוחצים על כלי ה crop ( ) ומסמנים את המקום הרצוי. 4) לוחצים שוב על כלי ה crop ואז פה ללחוץ על crop . | | /\ אם אתם רוצים להראות על מה ללחוץ תסמנו את המקום הזה ולחצו קליק ימני ואז layer via cut. עכשיו נחתך המקום הזה ונעבר ללייר משל עצמו. לוחצים קליק ימיני על הלייר הזה ואז Blencling Options. שם מסמנים stroke ובוחרים את הצבע ואת העובי (ואז נוצר מסגרת סביב המקום) ואם רוצים אפשר גם צל ע"י לחיצה על shadow ועוד דברים אחרים כמו bevel ועוד... (דוגמא: ) זהו, להתראות אני מקווה שהכל מובן, אם לא תשאלו באשכול זה. the coolman
מה המצב? תודה לי על כל החתימות
לא הבנתי מה עושה המדריך.. ההסבר בכותרת לא מספיק ולא הבנתי מה מטרת המדריך :\
בברכה, נעם בריקמן noam906@walla.co.il
ללמוד ללכוד תמונות/לערוך אותן בשביל מדריכים (crop) ולסמן מסגרת מסביב לחצן כל שהוא בשביל מדריכים.
נחמד, אבל לא שימושי כ"כ. אני מאמין שמי שרושם מדריכים יודע לפחות קצת פוטושופ - מה שהמדריך הזה דורש, ולא בדיוק צריך את המדריך הזה (בלי לפגוע כמובן). אם בא לך להכין מדריך, כדאי שתחשוב מה הכי יכול לתרום / איזה שאלה נשאלה רבות בפורום. אתה יכול לעיין בנושאים האחרונים ולקבל השראה.
אני אגיד זאת שוב, אני לא מבין מה הפואנטה בלכתוב מדריכים מוכרים שנמצאים בכל מקום /: חוץ מזה זה די טיפשי להראות כל צעד בפוטושופ, כי אין לזה סוף.
Dead.
המדריך נחמד, אך לדעתי חסר תמונות. אם היית מוסיף עוד תמונות ומשקיע עוד קצת במדריך, המדריך היה יותר טוב.
ול _Dark_Angel: תמיד יש אנשים שלא יודעים הכל ולא יודעים למצוא את כל המדריכים.
באמת חסכת בתמונות למדריך ועם קצת יותר תמונות המדריך היה יותר מובן...
הורדות לסלולרי - טפטים, רינגטונים, אנימציות, רקעים ועוד. בניית אתר בחינם! מעכשיו לא צריך ללמוד HTML, רק להרשם ולבנות!
תודה על המדריך אפשר להוסיף שאם לוחצים על Alt+print screen מקבלים רק את החלון שמופיע על המסך- מאוד יעיל.