15-10-2005, 10:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.10.05
|
|
Nero ....
תשמע בעיקרון אפשר לכתוב על זה שעות , על איך לצרוב משחקי PS2 . אני אכתוב לך רק את של ה-ISO , שהוא כבר ממש מוכן לצריבה ( אם תרצה פרטים גם על האחרים , תפנה אליי במסנג'ר )
אז בקשר ל-ISO התוכנה הכי קלה , פופולרית וידידותית היא Nero , אתה יכול להוריד אותה מכל חור , אם אין לך אותה עדיין ... בעיקרון מה שאתה צריך לעשות עם התוכנה הוא פשוט מאד , ( השיטה שעובת 100% ) אתה נכנס ל-Nero StartSmart => DATA => Make Data DVD => File => Open
מוצא את הקובץ שאתה רוצה לצרוב ( משהו.ISO ) , ופשוט לוחץ לפתיחה , התוכנה ישר תוציא לך חלון של הכנה לצריבה כל מה שאתה צריך לעשות זה לבחור מהירות ולהתחיל לצרוב .
כמה טיפים ( לצריבת משחקי PS2 ) :
1. תמיד תצרוב על מהירות של X4 ( זה אולי לוקח זמן , אבל בסוף זה ישתלם לך , גם תשמור על ה-PS2 שלך לאורח זמן , וגם המשחק יעבוד יותר טוב ) , אני בחיים שלי לא צרבתי יותר מ-4 למרות שיש לי דיסקים של X8 וצורב שמאפשר מהירות כזאת . ( X4 זו המהירות האופטימלית למשחקי PS2 , ולסרטים שאחרכך ישמשו לצפייה בDVD , הן כ-DVD והן כ-CD )
2. תמיד תצרוב על מדיות טובות ( Verbatim וכו' ) עם שיכבת הגנה כפולה , הם קצת יותר יקרים אבל הרבה הרבה יותר טובים ( אם תצרוב בדיסקים יקרים הסיכוי שהמשחק יעבוד הוא 100% ) , במידה והקובץ שאתה צורה הוא לא פגום . ( כמוכן שוב אתה שומר על חיי ה-PS2 שלך , אתה אולי לא תרגיש את זה עכשיו , אבל אחרי כמה שנים שלכולם ה-PS2 יפסיק לעבוד או יתחיל לקרטע , שלך יעבוד כמו פעם . )
3. יש אתה בעל סובלנות , לפני שאתה צורה משחק על-DVD קודם צרוב את המשחק על DVD-RW,
ניתן לקנות את הדיסקים האלה בכל חנות מחשבים ( קנה 1-2 , הם עולים בסביבות 15-25 שח ),
שיטה זו מעולה גם כדי להתאמן על הצריבות , וגם לבדוק אם שווה להוציא על המשחק דיסק , וגם כדי לבדוק אם המשחק עובד בכלל .
אני עושה את זה , מאז שהתחלתי לצרוב .
טוב , אני מקווה שעזרתי לך , בהצלחה בצריבה .