שלום לכולם, אני חדשה פה בפורום. קניתי לא מזמן מצלמה דיגיטלית Canon poweshot s1 IS אני נורא מתעניינת בצילום, מקווה לעלות לפה תמונות ולקבל תגובות. ובהצלחה לי
"Waiter, there's no fly in my soup!" - Kermit the Frog
אני אשמח לעזור לך במידה ואת שולטת באנגלית אז יש על מה לדבר
שלום שלום! קודם כל ברוכה הבאה.. ושתידעי שאם את שואלת תמיד יענו לך.. אלא אם כן זהו דבר שאיפשר עם קצת מאמץ לחפש ולמצוא בארכיון או ב ו.. מחכים לתמונות!!! אז ברוכה הבאה ובהצלחה!!! כי אנחנו כאן בשבילך
Canon EOS Rabel XT + CANON 24-105L + KIT 18-55 + SIGMA 70-300 APO DG MACRO + SIGMA 17-70 F2.8 MACRO-4.5 + FlashLight 580EX + Micro Trekker 200 + HYPERDRIVEHD80
ברוכה הבאה. איפה התמונות באמת ?
בכבוד רב, אולג. www.Olegis.com
ברוכה הבאה! אני מזה שמח כשישי חדשים יש למי לעזור חח..! אני מקוהו שתהני פה - ויש לך מצלמה מצויינת... אלוואי עלי כזו תעלי תמונות ותצלמי הרבה..! את מה שיצא הכי יפה לדעתך תעלי לפה ןתרשי לנו לעשות דין ודיין!
ברוכה הבאה, נשמח לעזור כל אחד בתחומו. תתחדשי על המצלמה ומיכאל - הצחקת אותי עם חוש ההומור שלך...
www.KobyHarati.com
התקנתי את הXnView והתוכנה קלילה ואיכותית, אבל יש למישהו המלצות לתוכנות עריכה שאפשר לעבוד איתן בנוסף לתוכנה? (דוגמא לאפקטים רצויים: טישטוש איזורים ספציפיים בתמונה, השארת התמונה בשחור/לבן וצביעת חלק מהתמונה) *רצוי תוכנה קלילה קובו
קודם כל תודה רבה לכולם והתמונות בדרך