16-12-2005, 16:18
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי nimrodf
אין לך מושג מה אתה מדבר, אתה מדבר מבחוץ ואין לך מושג איך הדברים מתנהלים בפנים.
לא עושים עבודה מיותרת עם הרס"פים אלה זה עבודה שצריך שמישהו יעשה אותה גם אם אותו אדם צריך לצאת לפעילות בדיוק באותו יום
מצטער, עדיין לא הבנתי מה הקשר לזה שהוא צעיר, לוותיק לא היו מעיזים לעשות את מה? להרוג אותו? על מה אתה מדבר?
גם אני לא יודע אם אתה משוחרר או בכלל לא התגייסת אבל הדיבור שלך מראה שאתה ממש צעיר
|
השתחררתי לפני שנתיים וחצי (מרץ 0), ואם הדיבור שלי נשמע צעיר, אז אולי זה בגלל שהתבגרתי קצת מאז ימי הצבא והבנתי שפז"ם זה קישקוש שהמציאו ילדים בני 20 כדי שיוכלו להיכנס בילדים בני 19, כמו שעשו להם שנה לפני כן.
אני יודע על מה אני מדבר כי גם אני הייתי צעיר פעם, למזלי לא בגולני אלא בשריון, ולמרוץ שאני מחוץ לגולני, עשיתי תעסוקה עם חיילים (בני"שים) מגולני מאוגוסט 0, שמעתי מהם מה עבר עליהם וראיתי מה נהיה מהם לאחר מכן.
את החצי שנה האחרונה בשירות שלי עשיתי כרס"פ (לא של פלוגה מבצעית בגדוד), ואת העבודות שמישהו היה צריך לעשות היה אפשר לעשות גם בלי למנוע מחייל את שעות השינה שלו.
הקשר לגבי הבחור שנהרג הוא שהחייל שנהג ברכב והרג אותו (בטעות, אני בטוח) היה וותיק חסר משמעת, שכנראה הרגיש שאחת הזכויות שלו היא להתפרע ולסכן את החבר'ה שישבו מאחורה.
אם המצב היה הפוך והיו יושבים שני וותיקים מאחורה, אתה חושב שצעיר היה מעיז להיכנס להאמר ולהשתולל? לא נראה לי.
כשתשתחרר ותעשה מילואים עם אנשים בני 40 שלא אכפת להם לקבל פקודות מבני 25 (בניגוד למה שאולי ראית בסידרה "מילואים" - שהיא תוכנית בשביל אנשים שלא עושים מילואים) אתה תבין כמה המשחק של הפז"ם הוא חסר משמעות ואינפנטילי.
בהצלחה
|