בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bazooka joe שמתחילה ב "יום הולדת שמח לגברת תירס טריפל 7 :)"
עד 420 שנה בלי עין הרע טפו טפו טפו מלח מים מלח מים מלח מים -קמע-קמע-קמע- חתול לבן-חתול לבן-חתול לבן..טוב הגזמתי קצת עם האמונות הטפלות...
בכל מקרה...תודה רבה על כל מה שעשית בשבילי..ואני מאחל לך שתצליחי בהמשך...ושיהיה לך רק טוב..את השאר אני אאחל לך במירק....(אני מקווה לראות אותך היום...)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bazooka joe שמתחילה ב "יום הולדת שמח לגברת תירס טריפל 7 :)"
בזוקה- תודה רבה על העוגה, היא נראית טעימה ביותר..רק חבל שאת זה אני לא אוכל לוודא..
תודה שזכרת והזכרת.. (מעריכה..)
Private- ארבע מאות ועשרים..לא נראה לך מוגזם..נראה לי שאני ארצה למות מוקדם יותר..
מספיק לי 100 וקצת.. תודה רבה, העזרה ביננו הייתה הדדית..כמו שעזרת לי, ייעצתי לך..תודה רבה!!
peach the bitch, system_x- אממ..למיטב זיכרוני..(הגיל מפחיד אותי קצת..) אני בת 18...
תודה רבה רבה לכם..מעריכה..
RedHunter- חח "כבוד"..תודה רבה..
איילת, איתך אני אדבר בבית.. תודה מתוקה..
תודה חבר'ה..אוהבת אתכם..ויום יום מודה לפרש על קיומו..
את חוקית!
את יודעת בדיוק מה אני חושב עלייך ומה אני מרגיש כלפייך...
אני חושב שאת אחת הבחורות ההכי מדהימות שאי פעם יצא לי להכיר (לפחות וירטואלית... וטלפונית. בינתיים. - כן, אני לא מתייאש...) ואני חושב שזה כבוד גדול לפורום הזה שאת חברה פעילה בו...