13-12-2005, 09:27
|
|
|
חבר מתאריך: 17.03.05
הודעות: 1,161
|
|
דם נכתב בכל החלטה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tal53 שמתחילה ב "כתבה מYnet על "המהפכה, אנשי הקבע יסתובבו בלי נשק""
ועל כן צריך לבדוק אם מספר הפעמים בהן הדבר סייע ביחס למספר הפעמים שילד שיחק עם האקדח של אבא והרג את עצמו או מישהו אחר. באותה מידה זה רלוונטי גם לאבא ולמשחקים שלו בנשק.
כמו כן, אני לא יודע מי מכם זוכר את הטיול של חבר'ה מהתנחלות בו התברר מנתיחה שמה שהרג את אחד הנערים היה המלווה החמוש שניסה לירות על משליכי האבנים.
אם כל נושא נשק ישלוף אותו באירועי פח"ע הנזק עלול להיות גרוע מהתועלת, ואני לא סומך על כל קצין פקיד ורס"ר שירה 100 כדורים לפני שנה במטווח ופעם גם עשה קורס קצינים. זה יכול להציל את המצב אבל זה יכול גם להחריף אותו. אלה מצבים מסובכים והמטרות נוטות לנוע מהר וגרוע מכך האנשים שאתה רוצה להציל נוטים לזוז אפילו מהר יותר.
ואל תתחילו לי עם אז צריך לאמן אותם, כי אף אחד לא יעשה את זה. ישלחו אותם למטווח פעם פעמיים בשנה ושלום על ישראל, אף אחד לא יבזבז עליהם שעות אימון וכסף לתחמושת.
מן הראוי לציין גם את שיעור אנשי הביטחון הגבוה בקרב רוצחי בנות זוג (47%) ועלה בעקבות האינתיפאדה. אני לא מאשים את אנשי הביטחון בהיותם ששים אלי הדק, אני רק אומר שאקדח הופך משהו שאולי היה נגמר בצעקות או במקרה הגרוע מאוד בפני עצמו - סטירה, למשהו ממנו אין חזור. ועכשיו אחרי שגם מצאתי סוף סוף את הכתבה אני יכול גם לצטט
http://www.haaretz.co.il/hasite/pag...0&itemNo=650832
מתוך הכתבה:
ב-18 מהמקרים הנשק נישא ברישיון על ידי מאבטחים, חיילי מילואים, שוטרים או חיילים בשירות סדיר. "ההתעלמות מאלימות מגדרית בדיונים הנוגעים לביטחון הביאה בין היתר לכך שלא נבחן הקשר בין העלייה במספר כלי הנשק המצויים בידי האוכלוסייה ובין אלימות כלפי נשים", נכתב בדו"ח. "הימצאותו של נשק חם בעיקר בידי גברים, שמטרתה המוצהרת היא הגברת תחושת הביטחון במרחב הציבורי, תורמת באופן פרדוקסלי לתחושת חוסר ביטחון במרחב הפרטי".
לסיכומו של עניין ייתכן שההחלטה נכונה, ייתכן שלא, אני רק אומר שיש צדדים לכאן ולכאן, השאלה היא אם ההחלטה התקבלה כיאות ונבדקו כל השיקולים
נערך לאחרונה ע"י odedy בתאריך 13-12-2005 בשעה 09:32.
סיבה: הדגשה
|