לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-12-2005, 15:47
  RmSs RmSs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
פרופיל, לשכת גיוס מטומטמת וצוות אוויר.

הסיפור באריכות: נקבע לי פרופיל 82 משום שנמצא אצלי "פלטפוס קשה" (שלא ידעתי על עצם קיומו עד שאמרו לי בבדיקת הרפואית של הצו הראשון). עירערי בטענה שיש לי בסה"כ פלטפוס קל מאוד שלא מפריע לי לתפקוד, זומנתי לוועדה רפואית, הצטיידתי באישור אורטופדי - והרופא אמר לי "אוקי, אני רואה שהפלטפוס שלך לא חמור כפי שנכתב, אני מעלה לך ל-97". שמח וטוב לב חזרתי הביתה.

כעבור חודשיים, אחרי שראיתי שהפרופיל באתר לא התעדכן, התקשרתי וגם בלשכת גיוס נאמר שהפרופיל הינו 82. הם טענו שלא העלו לי פרופיל, ואני ניסיתי לשכנע אותם שבפירוש נאמר לי שהעלו לי את הפרופיל. להם כמובן לא היה איכפת, ולבסוף אמרו לי לשלוח פקס אם אני רוצה שהעניין ייבדק. שלחתי, ופעם בכמה זמן נאמר לי שהעניין בטיפול ואין טעם שאני אתקשר.

עברו שלושה חודשים מאז הפקס (שזה כבר חמישה חודשים מהוועדה הרפואית), התקשרתי לפקידה ואמרתי לה "תקשיבי, אני יודע שרשום לי בתיק הרפואי 97, לך תסתכלתי ותעדכנו את זה, או לפחות תני לי לדבר עם מישהו מהוועדה הרפואית". לא היה איכפת לה, היא אמרה שהפקס שלי נמצא כרגע בטיפול של הוועדה הרפואית והיא מקווה שהעניין יסתיים בקרוב.

נכנעתי. הלכתי למד"נית, והיא אמרה שהיא תתקשר למישהי שעובדת איתה בוועדה הרפואית שתבדוק את העניין. למרבה הגיחוך, היא אמרה לה "חכי שניה" והלכה להוציא את התיק הרפואי. פתחה אותו, ואז היא אמרה "אה אופס, לא שמנו לב שרשום 97"... המד"נית אמרה בתגובה שאיך זה יכול להיות ששלחתי פקס ואפ'חד לא טרח לבדוק, אז היא כזה... "פקס?"... מדפדפת קצת, ואז "אה, נכון.. לא שמנו לב שמצורף פה פקס". גם כן הם...

(מי שלא היה לו כח לקרוא מההתחלה, שיקרא מכאן: )

עכשיו, אחרי שעברה כבר שנה (11 חודשים ליתר דיוק) מהצו הראשון, יש לי פרופיל 97. עד כה הייתי פסול צוות אוויר ופסול יותר סיירות. בשבוע-שבועיים הקרובים אני גם אמור לקבל מנילה, שסביר להניח תותאם לפרופיל הישן שלי (ואני אצטרך לבקש עוד אחת).

באתר, יחד עם עדכון הפרופיל, הופיע לי גם למטה "מתאים לצוות אוויר".
זאת אומרת שאני אקבל את הדברים שפיספתי (צוות אוויר ויום סיירות), גם אם לא אשלח פקס עם בקשה?
כי אני כבר לא אשלח בקשה לצוות אוויר, כי אני יודע מראש שאני לא רוצה טייס. אבל אמרתי, אם אני אקבל זה יהיה נחמד,
סתם בשביל לראות מה זה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:46

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר